În urma tristului eveniment înregistrat sâmbătă, 22 ianuarie a.c., la Dumbrăvița, unul dintre adolescenții căzuți în lac n-a mai putut fi salvat și s-a declarat decesul. Reamintim că în acea zi în jurul orei  14.30, 3 copii au căzut în lacul Dumbrăviţa după ce s-a spart gheața.

  • ,,Unul dintre copii a reuşit să se salveze, iar pentru altul  s-a început acţiunea de căutare şi salvare de către scafandri. În jurul orei 15.30 copilul a fost găsit, scos din apă și imediat s-au început manevrele de resuscitare de catre personalul medical prezent la fata locului” a comunicat atunci ISU Braşov.

Polițiștii au stabilit  că 4 persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița,  iar ca urmare a ruperii gheții, 3 dintre acestea au căzut în lac. Două dintre cele trei persoane au reușit să iasă din lac, pentru cea de-a treia persoană fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

  •   ,,Dintre cele două persoane, care au reușit să iasă din lac, o persoană a fost consultată la fața locului de către cadrele medicale, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pentru altî persoană nu s-a mai putut face nimic, s-a declarat decesul acesteia”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here