Mai mulţi stâlpi de iluminare care au fost montaţi pe DN 1, între Braşov şi Sibiu, au fost vandalizaţi. Persoane rămase încă necunoscute au furat  modulele de alimentare formate din baterii și panouri solare pe care DRDP Braşov le-a montat zilele trecute.

  •  ,,S-au furat modulele de alimentare (compuse din baterii și panouri solare) de pe 4 astfel de insule între Brașov și limita cu județul Sibiu.  DRDP Brașov a depus plângere penală în acest caz dar autorii vor fi foarte greu de identificat. Tocmai din acest motiv vă rugăm să ne ajutați cu orice fel de informație despre ce s-a întâmplat sau cine ar fi putut să comită fapta. Semnalizarea din zona insulelor de calmare este un element important de siguranța circulației iar deteriorarea ei poate duce la pierderea de vieți omenești!“ a declarat purtătorul de cuvânt al DRDR Brașov, Robert Elekes.

Hoții au acționat la insulele create pe DN1   la intrarea în Persani, Şercaia, Mândra şi intersecţia de la ieşirea spre Râuşor. Valoarea unui astfel de ansamblu de semnalizare este de aproximativ 7.000 de lei dar s-a furat doar partea de alimentare, stâlpişorii au rămas.  Distrugerea elementelor de siguranţă se pedepseşte cu închisoare cu până la 3 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here