Marian Gîtlan și Darius Șerban au terminat pe locul 14 competiția olimpică la sanie, dublu masculin, anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român.
Sub privirile președintelui CIO Thomas Bach, care i-a aplaudat la finalul manșei secunde, tricolorii au reușit cea mai bună clasare pentru Team Romania la actuala ediție de Jocuri Olimpice de iarnă.  Plecați cu numărul 13 de la start, Marian și Darius, elevii lui Radu Teodor, au avut o primă manșă curată, au zburat cu peste 123 km/h pe pârtia de la Yanqing, fiind înregistrați cu al 13-lea timp, 59.694. Presiunea și adrenalina și-au pus amprenta pe manșa secundă, cu două mici greșeli în virajele cheie din partea de final a pârtiei, românii au reușit totuși să rămână în primele 15 echipaje, obținând cel mai bun loc pentru sania de dublu masculin de după JO Torino 2006, locul 14. Timpul total 1:59.937.
La prima participare olimpică, Marian Gîtlan (24 ani) și Darius Șerban (19 ani) sunt bucuroși că au putut trăi cea mai intensă experiență din cariera lor.
  Mâine e programată proba de ștafetă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here