Casa de Cultură din Victoria a găzduit un spectacol dedicat săbătorii de Dragobete joi, 23 februarie a.c., începând cu ora 17.30.  Iubitorii de cultură au avut parte de muzică, poezie și momente artistice prezentate de organizatorii evenimentului,  Colegiului Tehnic ,,Alexandru Bărbat”   în colaborare cu Casa de Cultură di Victoria.

  •  ,,Clubul de cult-iubire continuă ca proiect în Victoria întâlnirea lunii februarie, dedicată dragostei într-un spectacol interactiv, de versuri și muzică. Au participat grupurile vocale Sirinx și Fiii Făgărașului” a spus Codrina Anghel, directoarea Colegiului Tehnic ,,Alexandru Bărbat” din Victoria.
  •  ,,Mă bucur foarte mult că proiectul nostru a prins contur, deja avem continuitate. În cadrul evenimentului din această seară am trăit foarte multe emoții, cu o încărcătură fantastică, pentru că încurajez foarte mult aceste evenimente interactive” a spus Corina Hoaja, directoarea Casei de Cultură din  Victoria.

Valentina Nimereală, Maria Neagoe, Aura Cerpac, frații Ștefania și Andrei Ghindea, protagoniști ai   grupului de copii Sirinx coordonat de Constantin Cîrstea au încântat publicul cu piese îndrăgite din arealul muzicii pop-rock, jazz și folk din repertoriul muzicii românești și internaționale.  Cristiana Moldovan, cu naiul ei magic a adus o undă de vibrație în plus evenimentului. Nu a lipsit poezia prin   momentele oferite de  profesorul pensionar de limba română, Florin Dumitraș, Codrina Anghel, profesoara Ileana Ioniță, Ștefan Botoran și Daniel Luca, elev la l Liceului Teologic ,,Constantin Brâncoveanu” din Făgăraș.

  •  ,,Ne bucurăm că am ajuns și de această dată la un eveniment frumos, reușit prin prezența numeroasă de profesori și elevi, care s-a remarcat prin calitate și mult talent arătat de copiii noștri. Din nou am reușit să unim grupurile Sirinx și Fiii Făgărașului, două dintre proiectele mele de suflet și vom fi nelipsiți din peisajul cultural al Țării Făgărașului” a spus Constantin Cîrstea, coordonator al grupurilor Sirinx și Fiii Făgărașului.
  • ,,Un eveniment deosebit,   momente inedite, versuri multe, muzică de calitate, bucurie pentru toate vârstele și, bineînțeles, iubire.   Grupul Fiii Făgărașului (Mădălina Cerghit, Ștefan Botoram acompaniați de Vasile Gozgar și Nicușor Cătană la saxofon și  coordonatorul Titi Cîrstea la clape) a fost ,,ajutat“ de copiii Sirinx- Aura Cerpac, Valentina Nimereală și Maria Neagoe.   Am venit cu trei piese adaptate evenimentului: ,,Cântă cucu-n Bucovina”, ,,Cântec de cătănie” și   ,,Hanul Mărioarei” a spus Ștefan Botoran, preot, jurnalist la  Monitorul de Făgăraș și membru fondator al grupului Fiii Făgărașului.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment susținut de Adrian Duruș la chitară și voce și Constantin (Titi) Cîrstea la clape.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here