Făgărășeanul Ionel Ganea, fostul internațional, a fost deosebit de impresionat de situația refugiaților din Ucraina. Astfel,  a anunțat public că poate găzdui două familii la casa  din Berivoi, a soției sale, Monica.

  • Eu, împreună cu soția mea, Monica, dorim să punem la dispoziție casa din Berivoi, lângă Făgăraș, pentru o familie cu copii sau două familii cu copii. Dacă sunt persoane care vor să vină, noi putem să mergem și după ele. Și soția mea e implicată, vrea să ajute. Era foarte supărată când a văzut atacurile astea. E o situație grea pentru multă lume. Mi-e tare frică să nu avem și noi probleme. Problemele sunt acum în Ucraina, dar, după ce se va termina cu ei, mie mi-e tare frică. Ar fi bine să nu-i supărăm pe ruși, că nu se știe”, a spus Ionel Ganea.

 Carieră de jucător și antrenor

„Ganezul“ este cel care a marcat ultimul gol al „Generației de Aur“ la un turneu final, 3-2 cu Anglia, la Euro 2000,  din penalty.  Născut în 10 august 1973, la Făgăraș, Ionel Ganea are o bogată carieră atât ca jucător cât și ca antrenor. A evoluat pentru 11 echipe, din țară și străinătate, între care Universitatea Craiova, Rapid București, Stuttgart, Bursaspor sau Dinamo București și a bifat 45 de meciuri la națională, pentru care a înscris 19 goluri. A fost golgheterul Diviziei A în sezonul 1998-1999, când a marcat 28 de goluri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here