La Victoria se va organiza ,,Târgul de 8 Martie“, acțiune inițiată pentru prima dată de Primăria Victoria în colaborare cu  Asociația Cârțișoara. Vor fi prezenți cu produse și exponate artizani, meșteșugari și producători din Victoria și localitățile din Țara Făgărașului. Iubitorii de astfel de produse și cei care doresc să ofere un cadou de Ziua femeii  pot vizita acest târg în zilele de 5 și 6 martie, între orele 9.00-15.00, în hala din Piața din Victoria.

  • ,,Se apropie ziua de 8 martie, care aduce anul acesta și multă tristețe și îngrijorare față de războiul din Ucraina. Gândurile noastre se îndreaptă către toate mamele ai căror fii sunt într-un război absurd și nedrept, către toate femeile care și-au părăsit casele și patria pentru a fugi din fața morții. Știu că sunteți cu toții afectați și că vă vine greu să vă abateți gândurile de la ceea ce se întâmplă. Dar fără puțină bucurie, nu putem avea nici speranță. De aceea vă îndemn să ne rugăm pentru pace, să ajutăm fiecare cu ceea ce putem și să încercăm să ne și bucurăm de lucrurile bune: de apropierea primăverii, de cei dragi, de felul în care greutățile ne unesc și ne fac mai buni. Să întâmpinăm ziua de 8 martie cu speranță, să dăruim femeilor și mamelor noastre recunoștință, dragoste, un cadou, o floare. În acest weekend, pe 5 și 6 martie, am bucuria să vă invit la Târgul de 8 martie, pe care îl organizăm împreună cu Asociația Cârțișoara.  Vor fi prezenți artizani, meșteșugari și producători din Victoria și împrejurimi, cu produse locale și minunate cadouri lucrate manual“ a comunicat Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
  • ,,Asociatia Cartisoara a lansat provocarea către Primăria Victoria și suntem foarte bucuroși că doamna primar Camelia Bertea a acceptat-o cu entuziasm, iar pe 5 si 6 martie se va desfășura la Victoria Targul de 8 martie. Persoana contact: dl Florin Arganesciuc (Primaria Victoria) – tel 0769021813. La Cârțișoara am avut un frumos târg al Mărțisorului. Invitam expozantii de la Carțișoara să meargă și la Victoria. Provocăm comunitatea din Victoria și pe comunitățile vecine să vin la acest târg și astfel să susțină tot ceea ce înseamnă munca, talentul și încrederea în micii artizani și meșteșugari locali“ comunică președintele Asociației Cârțișoara, Laurențiu Dorodici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here