Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Ordine Publică, Serviciul Rutier, Biroul Rutier și Poliția Municipiului Făgăraș au desfășurat sâmbătă, 12 martie a.c.,  o acțiune   pe raza municipiilor Brașov și Făgăraș, pentru combaterea infracționalității în domeniile drepturilor de autor, evaziunii fiscale și contrabandei.  Acțiunea a avut loc în intervalul orar 14.30 – 17.30, și a cuprins și mașinile din trafic.

  • „În cadrul activităților desfășurate au participat 24 de cadre de poliție, care au verificat 20 de operatori economici, au legitimat 68 de persoane și au verificat în trafic 74 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de 78.355 lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate 45 au fost pentru nerespectarea   circulației pe drumurile publice și 9 pentru încălcări ale  obligaţiei agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

A fost confiscată suma de 3.150 lei și dispusă măsura complementară a suspendării activității comerciale pentru o perioadă de 30 zile a unui operator economic verificat. Pe linie rutieră, polițiștii au   reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here