Unele jocuri video sunt atât de populare încât utilizatorii continuă să le joace chiar și la ani buni de la lansare. În rândurile următoare, iată 5 dintre cele mai populare astfel de jocuri:

 

  1. League of Legends (LoL) – Acest joc a fost lansat de cei de la Riot Games în 2009, dar popularitatea sa este impresionantă, mai ales pe fondul dezvoltării din domeniul Esports. Foarte multă lume consideră că LoL este cel mai de popular sport electronic din lume. Sursă de inspirație pentru LoL a fost o hartă din Warcraft III, pe nume Defens of the Ancients. Jocul poate fi accesat pe Microsoft Windows și macOS, iar modulul de joc este destul de complex. În fiecare înfruntare se duelează câte două echipe de cinci jucători. LoL are milioane de jucători pasionați în toată lumea, printre care se află și fotbalistul brazilian Neymar de la PSG.

 

  1. CS:GO – La un deceniu de la lansare, CS:GO este încă unul dintre cele mai populare FPS-uri multiplayer din lume. Creat de compania Valve, CS:GO este un titlu de succes care adună în multe momente peste 1 milion de oameni care e joacă simultan. Și chiar dacă au trecut zece ani de când a apărut, CS:GO beneficiază constant de update-uri și de hărți noi, iar fanii îl apreciază din plin. Modulul de joc este destul de simplu, counterii luptă cu teroriștii. E un joc fenomen, foarte popular și în industria de sporturi electronice. Constant au loc competiții de top, care sunt incluse și în oferta acestui site pariuri cs go, unde utilizatorii pot miza pe competiții din ESL Pro League, Elisa Invitational ori Pinn. Winter Series.

 

  1. Grand Theft Auto: Vice City – Chiar dacă se împlinesc 20 de ani de la lansarea acestui joc, GTA Vice City încă se bucură de o popularitate ridicată. A fost un joc care a avut un succes uriaș, fiindcă a venit cu numeroase inovații grafice. Tocmai din acest motiv, cei de la Rockstar l-au vândut în peste 17.5 milioane de exemplare și au primit numeroase premii. Dar GTA: Vice City este încă popular, motiv pentru care Rockstar a lansat și în ultima perioadă diverse versiuni actualizate ale jocului. A primit o variantă pentru dispozitivele mobile, ultima apărând în 2021. Foarte mulți oameni joacă în continuare GTA: Vice City, deși au apărut noi versiuni cu o grafică mult mai bună.

 

  1. Half-Life 2 – Sunt destui nostalgici care încă mai joacă Half-Life 2, pe care compania Valve l-a lansat în 2004. E un joc clasic, cu un modul de joc bine definit. Chiar dacă grafica sa este practic dintr-o altă lume, oamenii încă mai apreciază Half-Life 2 și adesea s-a discutat despre lansarea Half-Life 3, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, cei de la Valve fiind implicați în alte proiecte. În schimb, în 2006 a apărut Episode One, iar în 2007 a fost lansat Episode 2. În 2020 a apărut și o versiune de VR a jocului, numită Half-Life: Alyx.

 

  1. StarCraft – Un nume de referință pentru pasionații jocurilor de strategie, care a fost lansat tocmai în anul 1998. Game play-ul său este de cel mai înalt nivel și nu e de mirare că sunt încă foarte mulți oameni care îl practică. Cei trecuți de 30 de ani au prins cu siguranță vremurile de glorie ale StarCraft, când oamenii stăteau cu șir în sălile de calculatoare în timp ce se jucau StarCraft. Blizzard a mai lansat o versiune actualizată a jocului în 2017, numită StarCraft: Remastered. Aceasta a venit cu o îmbunatățire grafică notabilă, dar și cu un modul online. StarCraft a dus și la apariția a 12 cărți și este considerat cel mai bine vândut joc de strategie din istorie, cu peste 17 milioane de exemplare.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here