Un spectacol interactiv de muzică și poezie intitulat ,,Șapte povești” s-a organizat la biblioteca Casei de Cultură din Victoria miercuri, 23 martie a.c., începând cu ora 17.30. Evenimentul a făcut parte din agenda culturală a Clubului de Cult-iubire inițiat de prof. Codrina Anghel în colaborare cu Casa de cultură Victoria și Sirinx Music.  Au participat grupul vocal ,,Fiii Făgărașului”, Grupul de copii Sirinx coordonate de Constantin Cîrstea și grupul artistic ,,Peregrinul transilvan” de la Liceul Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” coordonat de profesorii Marius Lupu și Ștefan Botoran.

  • ,,Luna martie este dedicată aniversării femeii, fericirii, apei și pădurilor, poeziei, teatrului și francofoniei. Sunt, așadar, șapte motive de bucurie pentru Clubul de Cult-Iubire” a spus Codrina Anghel.
  • ,,Am creat un obicei ca oamenii din comunitatea noastră să vină în întâmpinarea culturii și să ne bucurăm împreună” a spus Corina Hoajă, directoarea Casei de Cultură din Victoria.

,,Peregrinul Transilvan”- un nou grup artistic

Profesorii Marius Lupu și Ștefan Botoran de la Liceul  Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” din Victoria au înființat grupul artistic ,,Peregrinul Transilvan”.

  • ,, Muzica și pasiunea pentru instrumente, în special muzicuțele, ne-au unit și astfel am pus la cale acest proiect. L-am cooptat și pe Ștefan Ciora, elev în clasa a VI-a,  care  cântă la saxofon  și am realizat un program instrumental” a spus prof. Marius Lupu.
  • ,,Peregrinul Transilvan” este un nou proiect, iar la acest eveniment ni s-a alăturat   interpreta de muzică populară cunoscută publicului Mioara Marinca. Am venit cu un program divers de muzică populară, melodii din Bucureștiul interbelic și un recital de poezie între piese” a spus Ștefan Botoran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here