Agent de poliție Bujoreanu Alexandru-Constantin și agent principal de poliție Dorobanțu Dumitru din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au participat, în perioada 29 martie –  1 aprilie 2022, la etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.  Agent de poliție Bujoreanu Alexandru-Constantin a obținut locul III – medalia de bronz, în urma concurării la categoria de greutate 66 kg, grupa de vârstă I – 35 ani, iar agentul pri ncipal de poliție, Dorobanțu Dumitru, locul V.

  • ,,Colegul nostru, Bujoreanu Alexandru-Constantin,  este absolvent al Școlii de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoție 2019 și a avut ca linie de muncă ordine publică și proximitate în cadrul Poliției Municipiului Săcele, iar din luna aprilie 2021 își desfășoară activitatea ca polițist rutier în cadrul Serviciului Rutier Brașov. A făcut parte din Rubgy Club Brașov timp de 8 ani.  Agentul principal de poliție Dorobanțu Dumitru   s-a remarcat de-a lungul timpului prin reușitele participării la astfel de concursuri, obținând. în anul 2014, locul I, la categoria – 90 kg, în anul 2015 locul II, la categoria – 81 kg, la Campionatul Național de Judo al școlilor de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. În anul 2016, la categoria -90 kg, – 35 ani și în anul 2019, la categoria -100 kg, -35 ani, a obținut locurile III la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Anul acesta a obținut locul V, la categoria -100 kg, -35 ani. Este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2015 și a avut ca linie de muncă ordine publică în cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție, iar din noiembrie 2021, își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Pregătire Profesională Brașov“ comunică IJP Brașov.

  Medalie de bronz pentru Jandarmi     

  Stanciu Marius-Daniel, sergent major în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, a obținut medalia de bronz   la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Acesta a participat la categoria 73 kg, categoria de vârstă -35 ani.

  • Munca, perseverența, dar și capacitatea de a lua rapid decizii în situații limită i-au adus colegului nostru locul al III-lea la Campionatul de Judo organizat de Ministerului Afacerilor Interne. Îi transmitem și noi felicitări și mult succes în continuare! Suntem mândri de tine”, au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Burebista.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here