Manager  al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov a fost desemnat pentru o perioadă de 4 ani, în urma concursului, prof. univ.dr. Petru-Iulian Ifteni, medic primar psihiatru, prodecan cu activitatea de cercetare la Facultatea de Medicină şi director al Centrului de Cercetare a Universităţii Transilvania. În urmă cu o lună,  secţiile de psihiatrie au fost mutate din clădirea de pe strada Mihai Eminescu în sediul central al spitalului şi întreaga activitate spitalicească a fost reorganizată şi redimensionată.  Această reorganizare are un caracter temporar, deoarece administraţia judeţeană a început demersurile privind construirea unui corp nou de clădire destinat secţiilor de psihiatrie.

  • Încep acest mandat cu multă încredere şi cu speranţa că vom realiza lucruri pentru binele comunităţii braşovene. Alături de colegii mei din echipa managerială şi de întregul personal al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie ne propunem să asigurăm servicii medicale de cea mai înaltă calitate, pentru că sănătatea este bunul cel mai de preţ”, a spus managerul dr. Petru-Iulian Ifteni.
  •  „Pe lângă implementarea proiectului privind îmbunătățirea serviciilor sanitare ale Ambulatoriului Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov prin achiziționarea de dotări, pentru care am accesat fonduri europene în valoare totală de 10,5 milioane de lei, avem bugetate în lista de investiţii a Consiliului Judeţean pe acest an actualizarea DALI pentru consolidarea, modernizarea şi creşterea eficienţei energetice a spitalului şi expertiza tehnică a clădirii centrale, documente care ne vor permite să accesăm alte finanţări nerambursabile cu ajutorul cărora să modernizăm şi să transformăm din temelii sediul principal al spitalului. În atenţia noastră sunt şi secţiile exterioare, de la Vulcan şi Zărneşti, precum şi construcţia unui corp de clădire nou şi modern, în care să funcţioneze secţiile de psihiatrie”, a menţionat preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here