Foto: Codlea-info.ro

 

Polițiștii și procurorii brașoveni cercetează o crimă care a avut loc în  dimineața de 29 aprilie a.c.,  în comuna Dumbrăvița.

  • ” Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la săvârșirea unei agresiuni asupra unei persoane de sex feminin pe raza localității Dumbrăvița din județul Brașov. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 35 ani din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, aceasta fiind preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ancheta este în curs de desfășurare, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Femeia, în vârstă de 35 de ani,  ar fi fost împușcată în inimă chiar de amantul ei, un bărbat în vârstă de 46 de ani tot din Dumbrăvița, spun surse din cadrul anchetei.  Arma crimei nu a fost găsită încă, dar se  crede că ar fi fost cumpărată de criminal de la vânzătorii de fier vechi. Suspect ar fi și soțul femeii , care ar fi aflat de relația ei cu presupusul amant. Cu toate eforturile depuse de medici, femeia în vârstă de 35 de ani a decedat la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here