Pompierii brașoveni au urcat pe podium la “Jocurile Mondiale ale pompierilor” care se desfășoara la Lisabona, Portugalia. World Firefighers Games este o competiție în care pompierii profesioniști, paramedici și pompierii voluntari din mai multe țări concurează la diferite probe pentru a-și testa abilitățile și pentru a face schimb de experiență pentru dezvoltarea bunelor practici în domeniul situațiilor de urgență. Rezultatele obținute de pompierii brașoveni sunt următoarele

La categoria de vârstă 35 –  39 ani:

  •  La proba „Cel mai puternic pompier”: Lt. Istrate Sandu a obținut locul al III- lea
  •  La proba “Alergare de viteză pe distanta de 100 m”: Lt. Istrate a obtinut locul al III- lea
  •  La proba “Alergare de viteză pe distanta de 200 m”: Lt. Istrate a obtinut locul al II- lea
  •  La proba “Săritura în lungime cu elan” Plt. adj. Draguț Marcel a obtinut locul al II – lea

La categoria de vârstă “sub 35 ani”

  •  La proba “Saritura în înălțime”: Sg.maj.Gâțeiu Marius a obtinut locul al II –lea
  • La proba “Săritura în lungime”: Sg.maj.Gâțeiu Marius a obtinut locul al IV –lea

Lt. Istrate Sandu este pasionat de sport de mai bine de 18 ani si de 12 ani participă la competitii de specialitate ale pompierilor. De-a lungul celor 12 ani ofițerul  a obtinut premii la majoritate competitiilor la care a participat.

Sg.maj Gâțeiu Marius este un tânăr pompier încadrat la  Detașamentul 1 de pompieri Brasov   și își dorește să participe la cât mai multe competiții.

Plt adj. Dragut Marcel a practicat judo în copilarie, iar în Școala Militară,  atletismul. Din anul 2005 si până în prezent a fost mereu pe podium la competițiile interne ale pompierilor, proba preferată   fiind “ Saritura în lungime cu elan”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here