După ce a curățat orașul cu peste 300 de voluntari, acțiune în cadrul campaniei naționale ,,Curățăm România“, primarul din Victoria, Camelia Brtea, a angrenat cetățenii în activități de înfrumusețare a orașului. Cu ani în urmă, se spunea că Victoria este orașul trandafirilor pentru că erau plantați trandafiri în toate zonele urbei.

  • ,,În ultimii ani nimeni nu a mai avut grijă de trandafirii din oraș,  aceștia s-au uscat, iar încet-încet oamenii au uitat de vechiul renume al Victoriei. Începând de anul acesta, Victoria va redeveni Oraşul Trandafirilor! În ultimele zile, am plantat peste 1400 de fire în toate parcurile din oraș şi pe strada Victoriei, iar la vară, orașul va fi plin de trandafiri de toate culorile. Am plantat flori în jardinierele de pe strada Eminescu, urmând să plantăm și bulbii de kanna de anul trecut. Aceasta este o plantă perenă, pe care o vom replanta în fiecare an. Pas cu pas, readucem la viață orașul și redăm oamenilor bucuria și mândria de a trăi în orașul Victoria!“ spune Camelia Bertea, primarul din Victoria.

Flori pentru câștigători

Primăria Victoria a pus la bătaie 500 de lei ca premiu pentru familia care   amenajează cel mai frumos spațiul verde de pe domeniul public, fie grădina, curtea blocului sau altă zonă. Fotografiile cu spațiul amenajat au fost votate de public, iar  cele mai frumoase au fost premiate.

  • ,,Avem cei trei câștigători care au primit cele mai multe voturi din partea publicului: str. Victoriei bl. 10, str. Victoriei bl. 8, str. Stadionului bl. 24. Aceștia au intrat deja în posesia premiilor pentru cele mai îngrijite spații verzi de pe domeniul public, premii constând în flori pentru plantat în valoare de 500 de lei. Câștigătorii sunt Tudor, Maria si Iby“ a anunțat primarul Camelia Bertea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here