Şuteică Adrian  a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul de 39 de ani  în perioada ianuarie – mai 2022, în calitate antrenor sportiv, ar fi comis, în repetate rânduri, mai multe acte de natură sexuală asupra unei cursante. Faptele ar fi avut loc atât pe raza județului Brașov, în municipiul Făgăraș și în localitatea Sâmbăta de Sus, cât și pe raza municipiului Slatina, județul Olt  și ar fi constat în atingeri în zone intime și săruturi.

Ieri, 23 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la adresa bărbatului, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 24 mai 2022, instanța de judecată a emis, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Solutia pe scurt:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş şi în consecinţă In baza art. 226 alin. 1 Cod procedura penală rap. La art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 202 alin. 1, 4 lit. E Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ŞUTEICĂ ADRIAN, pe o durata de 30 zile, începând cu data de 24.05.2022 până la data de 22.06.2022 inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de „coruperea sexuală a minorilor” în formă continuată, prev. de art. 221 alin. (1) şi (2) lit. b) C.pen. cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. Dispune emiterea mandatului de arestare pe numele inculpatului. Respinge cererea inculpatului, prin apărător, de luare a măsurii controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestatie în termen de 48 de ore de la pronunţare, cale de atac care se va depune la Judecătoria Făgăraş. Pronunţată în şerdinţa camerei de consiliu, astăzi, 24.05.2022, 15,10.”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here