Premierul Nicolae Ciucă și miniștrii PNL își prezintă joi, 26 mai a.c.,  bilanțul în fața aleșilor locali liberali, într-un eveniment programat la Poiana Brașov. În timp ce liderii PSD fac prezentarea bilanțului primelor 6 luni de guvernare  la Palatul Parlamentului.

  •  La bilanțul PSD  vor fi prezentate măsurile luate de miniștrii PSD referitoare la ”susținerea categoriilor vulnerabile, siguranța alimentară a românilor, sprijinul pentru agricultură și industria alimentară, independența energetică, precum și la granturile, creditele și garanțiile de stat pentru firmele românești”, potrivit unui comunicat al partidului.
  • Liderii PNL se reunesc joi și vineri la Poiana Brașov pentru două evenimente politice. Joi are loc Liga Aleșilor Locali, cu participarea a peste 1200 de primari liberali și 17 președinți de consilii județene. Vineri se va desfășura Consiliul Național al PNL și vor fi organizate alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here