Făgărășeanul Ionel Ganea (48 ani) a făcut spectacol la meciul de retragere al lui Adrian Mutu (43 ani), de la Cluj Arena.   Pe lângă cele două goluri marcate, fostul internațional român a impresionat cu determinarea sa și a amintit de perioada când îmbrăca tricoul echipei naționale.

  • ,,Mă bucur că am putut să fiu prezent alături de foștii mei colegi. Mă bucur că am putut să-i facem fericiți pe cei prezenți cât și pe cei de la televizor.  Din păcate trăim din amintiri și îmi pare rău. O victorie la un turneu final să dureze atâția ani… Fotbalul nostru nu este pe o linie foarte bună, poate cineva se găsește să îndrepte lucrurile, să schimbăm ce trebuie. Peștele de la cap se împute, acolo sus să schimbăm, să tăiem capul. Atâta timp cât nu construim și nu oferim competiție tinerilor, care să vină din urmă va fi foarte greu“ a declarat Ionel Ganea după meciul de pe  Cluj Arena.

Fostul internațional a expediat un șut de la 30 de metri, fix în bara transversală, și a anunțat că inclusiv la această vârstă, cu kilograme în plus, ar putea evolua 15-20 de minute.

Normal, acum să nu uitați, bărbatul fără burtă e ca femeia fără țâțe. N-are legătură burtica cu piciorușele. 15-20 de minute așa, nepregătit, mă lupt“ a mai declarat Ganea

Totodată, Ionel Ganea a anunțat că nu va mai juca pentru FC Dumbrăveni    din Liga 4 și că meciul de retragere a lui Adrian Mutu a fost ultimul pe care l-a disputat.   De-a lungul carierei, Ganea a evoluat pentru FC Brașov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Rapid, VFB Stuttgart, Bursaspor, Wolverhampton Wanderers, Dinamo, Poli Timișoara și Sănătatea Cluj.

Invitați de seamă pe Cluj Arena

Reamintim că pe 12 iunie, pe Cluj Arena, a fost meciul de retragere al lui Adrian Mutu (43 ani), cel mai bun marcator din istoria naționalei României, la egalitate cu Gică Hagi (57 ani), ambii cu 35 de goluri. Mutu a avut ca invitați la meciul de retragere:  Fabio (48 ani) și Paolo Cannavaro (40 ani), Makelele (49 ani), Fernando Couto (52 ani), Trezeguet (44 ani), Hasselbaink (50 ani), Luca Toni (45 ani), Gilardino (39 ani) și Montolivo (37 ani) au fost numele sonore din echipa World Stars, în timp ce echipa României a fost formată din Gică Hagi (57 ani), Ionel Ganea (48 ani), Ciprian Marica (36 ani), Răzvan Raț (41 ani), Mirel Rădoi (41 ani) și Gabi Tamaș (38 ani).

Foto  sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here