Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a luat decizia de a înfiinţa un punct de lucru la Feldioara, pentru reducerea timpului de răspuns, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi protecţia comunităţii. Acest punct de lucru funcţioneaza în subordinea Detaşamentului 1 de Pompieri Braşov. La Feldioara sunt operative o ambulanţă SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. În ultimii șase ani, în zona respectivă s-a acţionat la 4031 intervenţii iar pe timpul actiunilor echipajului SMURD au fost asistate un numar de 3591 persoane( 2926 adulti si 665 copii).

Punctul de lucru deserveste localităţile Feldioara, Măieruş, Hălchiu, Apaţa, Crizbav, Hoghiz, Augustin, Ormeniş şi Racoş. Dacă timpul mediu de intervenţie era de 34 minute pentru zonele cele mai îndepărtate, prin înființarea acestui punct de lucru s-a redus la 18 minute.

Cu aceasta ocazie, măine, 21.06.2022, în intervalul orar 10.00 – 12.00, la sediul punctului de lucru din Feldioara se va organiza “Ziua portilor deschise”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here