Prin ordin de ministru, începând cu data de 1 iulie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Brașov are un nou inspector general adjunct. În locul lui Ion Negrilă a fost numită Ariana Bucur, fost secretar de stat în Ministerul Educației și fost inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

  • ,,Am primit decizia ieri (n.r. joi, 30 iunie a.c.). Toți trebuie să știm că nu ne naștem cu funcții, funcțiile vin și trec. Chiar nu îmi pare rău. Mă întorc la catedră unde sunt titular, la CN ,,I. Meșotă“, ca professor de educație muzicală și artistică, meseria mea“ a spus prof. Ion Negrilă. Ion Negrilă a ocupat funcțiile de conducere din cadrul IȘJ Brașov din 2017.
  • Am avut experința până în prezent de a privi din altă perspectivă instituția în care am lucrat timp de 22 de ani, iar de cealaltă parte imaginea supraîncărcării unui director de școală. Sper ca în noul mandat să pot interveni în aceste două aspecte, astfel încât cei care se angajează în aceste misiuni să fie motivați și, în acelaș timp, responsabili”, a declarat pentru presă  Ariana Bucur.

Conducerea IȘJ Brașov este asigurată acum de inspectorul școlar general Florin Ovidiu Tripșa și de 3 inspectori județeni adjuncți, Nicolae Savin, Ștefania Molnar și Ariana Bucur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here