Școala Gimnazială Ucea de Jos va fi modernizată și dotată printr-un proiect de investiții finanțat din fonduri norvegiene nerambursabile.

  • ,,A  fost accesat  acest program, proiectul nostru fiind aprobat. Valoarea investiției este de 1.645.858 euro. În urma implementării, copiii Comunei Ucea vor învăța într-o școală modernă“ spune Adrian Grovu, primarul comunei Ucea.

În ultimii doi ani, Comuna Ucea a atras fonduri nerambursabile în valoare de 4. 271 817 euro, mai spune edilul comunei Ucea.   Un proiect în valoare de 680.000 euro va asigura rețeaua de canalizare din satul Corbi.

  • ,,Lucrările au fost scoase la licitație, iar compania Strabag a depus oferta. Este o companie mare, care a mai executat lucrări similare și în alte localități, unde a dat în funcțiune rețeaua de canalizare în 3 luni. Vom începe lucrările cu bani de la bugetul local, apoi vom apela la AFM pentru a acoperi restul cheltuielilor pentru acest proiect“, a adăugat primarul Adrian Grovu.

O altă investiție se referă la înființarea rețelei de gaz metan în satul Feldioara, un proiect comun cu Primăria Viștea, care va realiza rețeaua de gaz pentru satul Rucăr.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here