De două zile un autocar a stat parcat în fața magazinului universal din centrul Făgărașului. Ocupa toată parcarea, blocând accesul autoturismelor pe aleea care rămăsese între el și alte mașini parcate sau suportul de biciclete. Marți, 12 iulie a.c., în jurul orei 11.00, zona era total blocată.  Niciun polițist local sau de la Rutieră nu a ajuns la fața locului să rezolve situația. Așa cum nu ajunseseră nici în ultimele zile de când mașina zăcea în parcarea de autoturisme.  Într-un târziu a apărut o mașină a Poliției, dar, culmea, a parcat chiar paralel cu autocarul. Nu pentru problema creată ajunsese acolo, ci pentru cu totul alt scop.

  • ,,Am sunat la colegii de la Rutieră să vină la fața locului. Noi suntem de la Investigații Criminale“ a spus polițistul, pasager al mașinii instituției, întrebat despre autocarul parcat ilegal.

Autocarul era înmatriculat în Polonia. Întradevăr, după vreo oră, autocarul eliberase parcarea de la BIG. În Făgăraș există o parcare pentru autocare tocmai pentru a nu bloca zonele destinate autoturismelor. Astfel de situații cad în sarcina Poliției Locale pentru a fi rezolvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here