Pe Valea Brezei din Munții Făgăraș se va desfășura, în perioada  15-17  iulie a.c., ,,Cupa Tur Alpin“ organizată de asociația Tur Alpin Făgăraș. Vor participa peste 100 de iubitori de activități montane, membri în diferite asociații de profil din țară.   Concurenții vor fi recompensați cu diplome, cupe și premii constând în materiale sportive.

  • ,,Competiția din acest an de la Breaza  va fi organizată sub egida Federației Române de Turism Sportiv (FRTS) unde am devenit membri. Vor participa concurenți cu vârste între 14 și 21 de ani. Vom avea în concurs mai multe probe: cultură generală, orientare turistică, alpinism, alergare pe un traseu stabilit de 3 km, raid montan, dar și o probă surpriză. Juriul va fi format din cadrul asociației, dar vor participa și 3 observatori de la  Federație. Locația aleasă este cantonul silvic de pe Valea Brezei.  Cazarea participanților se va face la corturi.   De 7 ani organizăm astfel de acțiuni pentru copiii de peste 14 ani prin care încercăm să le insuflăm dragostea de natură, de munte“  a spus Marian Popa, președintele Tur Alpin Făgăraș.

Premii la Cupa ,,Busola Carpatină“

Două echipaje a câte 3 copii fiecare din cadrul asociației Tur Alpin Făgăraș au participat la Cupa ,,Busola Carpatină“ organizată la Borșa, în Maramureș. Copiii s-au întors cu premii și diplome: 2 premii I și 2 premii II. La această competiție au participat 8 cluburi montane din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here