Este doliu în presa din  Brașov. Cunoscutul jurnalist Cornelius Popa a murit  ieri. De acum va forma echipă în Cer alături de alți colegi care ne-au părăsit.  Cornelius a fost redactor șed adjunct al Gazetei de Transilvania, era  membru al FIliaiei „Aurel Mureșianu” Brașov a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

L-am pierdut și pe Cornelius Popa… Un om cu care am pus la cale frumoasa ispravă a Facultății de Jurnalism de la Brașov, care fuse și se duse… Ca și el. Un romantic incurabil al presei. Și un boem. Jurnaliștii brasoveni par să fi semnat un pact hidos cu moartea, să nu apuce anii molcomi ai pensiei. Poate nu vor, poate nu mai pot, dar știri care le însoțesc plecarea răzbat tot mai des din lumea infinită a netului, o lume în care nu se mai regăseau. Înțeleg că a suferit mult, departe de lumea-acvariu. Și îi plâng plecarea prematură”, a scris Onelia Pescaru pe Facebook.

Am pierdut un OM. Blând, dar hâtru, cu glasul moale, dar vorba tăioasă la nevoie, cu mersul alene, dar mintea ageră, cu sfatul potrivit la timpul potrivit și criticile la fel. A suferit în ultimele luni. Mult și greu. Ultima oară când l-am sunat să văd ce face, făcea rău de tot. M-a impresionat starea lui. Și a simțit nevoia să-mi spună îmi pare rău că te-am necăjit cu ale mele, draga mea…Acesta era Cornelius Popa…Of, ce pierdere! Dumnezeu să-l odihnească în pace!a scris Mariana Sebeni.

Odihnă veșnică! Condoleanțe familiei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here