Primăria Beclean roagă persoanele care nu s-au recenzat până în prezent să colaboreze cu recenzorul desemnat pe fiecare sat pentru a completa formularele prevăzute de această acțiune națională.  În satul Beclean, a mers din poartă în poartă  Felicia Mocanu, angajata care încasa banii pentru gunoiul menajer, să se întâlnească cu sătenii care încă nu s-au recenzat.

  • ,,Vă rog să o primiți și să tratați acest lucru cu maximă seriozitate deoarece este extrem de important pentru a putea derula proiecte pentru comunitatea noastră. Voi anunța programul și pentru celelalte sate ale comunei Beclean în media, la biserică și cu portavocea pe fiecare stradă din sat“ a spus  primarul comunei, Claudiu Motrescu.

În satul Hurez, recenzorul Anca Ionuț va merge zilnic, după ora 15.00, de la numărul administrativ unu  la fiecare dintre cei care nu sunt recenzați până în prezent. Conform OUG 19/2020, sunt prevăzute amenzi de la 1000 la 3000 lei pentru persoanele care refuză recenzarea sau furnizează date incomplete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here