Un grav accident rutier s-a produs luni dimineaţă pe drumul naţional 7, în judeţul Sibiu, unde şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens, maşina pe care o conducea izbindu-se violent de un autotren. În urma impactului, cele trei persoane aflate în autoturism au murit pe loc, printre ele numărându-se un copil de un an şi trei luni.

Accidentul a avut loc luni dimineaţă, la kilometrul 240+100 de metri al DN 7, în zona localităţii Lazaret din judeţul Sibiu.
„Conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR. În urma impactului toţi ocupanţii autoturismului – doi adulţi şi un minor de 1 an –  au decedat pe loc”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Conform IPJ Sibiu, cei decedaîi sunt şoferul, în vârstă de 34 de ani, sotia acestuia, 31 de ani si fiul acestora, 1 an si 3 luni, din jud. Alba.
La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia rutieră este blocată total şi, în condiţiile în care valorile de trafic sunt ridicate, s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here