• Wayne Allyn Root, publicist American: ,,Cea mai mare înşelătorie în domeniul sănătăţii şi muşamalizare din istoria lumii, fie o crimă în masă la scară largă sau amândouă“

 

După doi ani şi jumătate de la aşa zisa pandemie, efectele măsurilor impuse oamenilor de un grup de indivizi interesat de putere şi bani se văd pe toată planeta. Sunte efecte dezastruoase pe care mulţi specialişti le-au anunţat încă de la începutul campaniei de vaccinare în masă. Avertizarea lor însă a fost considerată ,,conspiraţie“, iar minciuna a luat locul adevărului. Mary Holland, preşedintele şi consilier general al Children’s Health Defense, a susţinut un discurs pe 20 august la Nurnberg, Germania, la un eveniment găzduit de Action Alliance, un grup de activişti germani, cu ocazia celebrării a 75 de ani de la adoptarea Codului de la Nurnberg care a fost prima dată citit şi transmis lumii pe 20 august 1947 în Palatul de Justiţie din oraşul german. Codul de la Nurnberg constituie un monument al umanităţii de valoare internaţională. Este un important ghid   care nu este diferit de cele 10 porunci din Noul Testament sau de îndrumări similare din alte religii. În esenţă Codul spune: ,,urmează aceste reguli şi vei rămâne pe calea cea bună, dacă te abaţi de la aceste reguli se vor întâmpla lucruri rele”. Ultimii doi ani şi jumătate au dovedit  înţelepciunea pe care se bazează acest document.  Autorii Codului de la Nurnberg au fost medici şi avocaţi din S.U.A. care au dorit să prevină comiterea unor erori viitoare. Şi s-au bazat pe etica medicală şi juridică încetăţenită în Germania înainte de regimul nazist. Au fost prezenţi la acest eveniment cetăţeni din întreaga lume care au înţeles că oamenii sunt cei care vor restabili drepturile, legile şi moralitatea pentru a putea depăşi aceste vremuri tulburi.

Au încălcat Codul de la Nurnberg  

Codul de la Nurnberg, care este fundamentul eticii medicale moderne, a  fost introdus în legislaţia federală şi statală din S.U.A., iar instanţele din această ţară au recunoscut Codul de la Nurnberg ca pe un standard juridic internaţional, universal precum şi normele care interzic sclavia şi pirateria. Prin urmare de peste 75 de ani, Codul de la Nurnberg a fost ca un far, iar el există şi este aplicabil chiar dacă o ţară, o instituţie sau o persoană îi neagă valabilitatea. Urmând acest Cod, consimţământul persoanei este absolut esenţial în toate  experimentele medicale, fără excepţii. În mod tragic însă în ultimii doi ani şi jumătate am asistat la un atac la nivel global asupra Codului de la Nurnberg. Guverne, instituţii medicale, universităţi şi mass-media au încălcat  toate principiile menţionate în cele 10 puncte ale Codului. Au constrâns oamenii să fie cobai umani, i-au forţat, sub ameninţarea pierderii mijloacelor de existenţă, a identităţii, a sănătăţii, a prietenilor lor şi chiar a relaţiilor lor de familie, să primească seruri experimentale netestate adecvat care induc modificări genetice. Cei care au încălcat deliberat, cu bună ştiinţă şi cu rea intenţie, principiile Codului de la Nurnberg trebuie pedepsiţi. Ei trebuie nominalizaţi, urmăriţi şi pedepsiţi pentru crime împotriva umanităţii. Obligaţia noastră este să oprim acest lucru şi să ne asigurăm că aşa ceva nu se va mai întâmpla din nou.

 ,,Marea minciună Covid“

Rezultatul experimentului în masă cu serurile experimentale Covid 19 este acum tragic de clar. Cei care au fost ademeniţi sau forţaţi să devină subiecţi experimentali sunt acum expuşi celui mai mare risc de îmbolnăvire, spitalizare şi deces. Aceasta înseamnă exact opusul a ceea ce ne-au spus ,liderii“ globali. Ca şi în timpul celui de al Doilea Război Mondial ,,Marea Minciună“ a precedat moartea şi o suferinţă nespus de mare. Profilul de risc şi deces al acestor injecţii este fără precedent. Dacă guvernele lumii şi colaboratorii lor continuă să încalce Codul de la Nurnberg şi să-i cenzureze pe cei care contestă ,,Marea Minciună“ se va ajunge la atrocităţi. Am asistat deja la astfel de situaţii tragic în ultimii doi ani şi jumătate:

  •  copiii şi adolescenţii au dezvoltat dizabilităţi şi au murit
  •  adulţii şi bătrânii au primit tratamente mortale şi s-a refuzat tratarea lor cu medicamente care salvează vieţi
  •   familii separate şi internate în ,,agăre de carantină“ împotriva voinţei lor .

Trebuie să cerem să nu fim supuşi unor experimente şi vom avea câştig de cauză în faţa lor pentru că morala, ştiinţa, legea şi Codul de la Nuremberg sunt  de partea noastră.  Trebuie doar să fim curajoşi, uniţi şi să transmitem cunoştinţele pentru a risipi  minciunile şi constrângerea.

Fauci fuge de responsabilitate şi îşi dă demisia   

În vârstă de 81 de ani, Anthony Fauci, eminenţa cenuşie a plandemiei, supranumit ,,Dr. Moarte“ pentru experimentele sale sinistre şi pentru implicarea sa directă în crima planetară Wuhan, a anunţat că va demisiona. Fauci a început să se teamă de valul de decese subite. Fauci şi nu numai el ar trebui anchetat pentru implicarea sa în politicile criminale Covid. E-mail-urile au dovedit că nu credea în mască şi în acest ser experimental.

Natural News: ,,Aluminiu, staniu şi sodium, metale prezente în cheagurile de sânge formate la persoanele vaccinate“

Medicul de origine română Ana Maria Mihalcea care locuieşte în America a realizat un interviu cu biologul şi cercetătorul brazilian Felipe Reitz care a făcut descoperiri îngrijorătoare analizând prin metoda termografiei computerizate sângele unor persoane care au primit serul experimental anti-Covid-19. Termograma este o hartă a temperaturii unei suprafeţe a corpului care este obţinută printr-un dispozitiv de detectare în infraroşu. Aceasta măsoară căldura radiantă şi fluxul sanguin subcutanat. Termografia a fost propusă ca o modalitate neinvazivă de detectare a trombozei venoase profunde care sunt cheaguri de sânge în sistemul venos. În interviul cu dr. Reitz sunt prezentate imagini care nu au mai fost văzute anterior ale persoanelor care au primit serul experimental bazat pe tehnologia ARNm. După cum explică dr. Mihalcea (medic internist cu o experienţă de peste 20 de ani) ,,putem vedea forme venoase anormale extinse care sugerează coagulări ale sângelui atât în sistemul venos profund cât şi în cel de suprafaţă. Aceşti oameni sunt complet asimptomatici, nu simt nimic şi nici nu au umflături“.  Dr. Mihalcea aminteşte că analizele recente ale flacoanelor serurilor experimentale Covid-19 au arătat existenţa de nanostructuri care se autoasamblează fapt documentat în acest raport alarmant prezentat de medicul de origine română.  Mike Adams de la Natural News a examinat recent compoziţia chimică a cheagurilor de sânge ale persoanelor injectate care au murit din cauza cheagurilor de sânge extinse care se autoasamblau. Analiza a arătat că această compoziţie nu este similară cu cea a cheagurilor de sânge normale la om, iar el a găsit metale precum aluminiul, staniu şi sodiu care sunt conductoare de electricitate. Microscopia în câmp întunecat care completează analiza acestor persoane (cărora li s-a administrat injecţia Covid-19) arată prezenţa hidroxidului de grafen şi nanostructuri de alte compoziţii metalice. Aceste constatări ar trebui să alerteze practicienii din domeniul sănătăţii pentru a face investigaţii în rândul persoanelor care au primit injecţiile modificatoare genetic. Interviul realizat de dr. Mihalcea a fost semnalat şi de Steve Kirsch pe site-ul său unde redă şi scrisoarea transmisă de medicul român colegilor din comunitatea medicală.

Wayne Root, publicist american: ,,Vaccinurile trebuie oprite“

Moartea se prelinge din seringă, iar presa centrală  tace. Statisticile sunt tot mai convingătoare, oamenii tot mai lămuriţi, spaima şi indignarea cresc, dar asasinarea cu seringa continuă.  Valul uriaş de ,,moarte subită“ se întâmplă peste tot în lume scrie publicistul american Wayne Allyn Root.  Lincoln National raportează că plăţ ile pentru asigurările de deces au crescut cu peste 163% în anul când au apărut vaccinurile (serurile experimentale) COVID-19. Sunt creşteri ale deceselor comparabile cu cele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. De atunci nu s-a mai înregistrat niciodată o asemenea creştere vertiginoasă a hecatombei.  Majoritatea sunt oameni mult prea tineri pentru a muri sau a suferi accidente vasculare cerebrale sau infarcte. Şi în toate cazurile există un element comun: sunt vaccinaţi (înţepaţi cu serul experimental antiCovid). Vaccinul (serul experimental) împotriva COVID- 19 este cel mai mare dezastru şi eşec din istoria asistenţei medicale şi o maşinărie non-stop a morţii şi bolilor grave.  Autorul american a întocmit o listă detaliată de studii publicate de guverne şi autorităţi medicale din întreaga lume care indică trei concluzii absolute :

  •   vaccinul COVID-19 este un eşec oribil
  •  – vaccinul COVID – 19 este periculos şi mortal
  •  cei care au două sau mai multe vaccinuri pot avea mult mai multe (ne)şanse să facă COVID-19, să fie internaţi cu COVID-19 ori să moară din cauza COVID-19 .

De ce nu se scrie despre aceste lucruri în mass-media, se întreabă Wayne Allyn Root? ,,Ceva este foarte greşit. Americanii mor cu cel mai mare ritm din istorie. Mass-media trebuie să raporteze despre acest dezastru.Vaccinurile trebuie oprite. Dar se recomandă vaccinarea (înţeparea cu serul experimental) împotriva coronavirusului pentru bebeluşi, copii mici şi adolescenţi! Aceasta este cea mai mare înşelătorie în domeniul sănătăţii şi muşamalizare din istoria lumii, fie o crimă în masă la scară largă sau amândouă“ încheie Wayne Allyn Root ,  gazda emisiunii naţionale ”Wayne Allyn Root & Unfiltered” de pe U.S.A. Radio Network .

Companie de asigurări: ,,Asumarea unui risc fatal trebuie considerată sinucidere“

Lucrurile sunt extrem de grave şi ar trebui făcut ceva pentru ca toţi cei care s-au implicat în plandemie cu bună ştiinţă şi reacredinţă să plătească  după faptele lor, conform legii.  Ştirea KLA.TV.Tribunal: ,,Moartea prin vaccinarea Corona este ca moartea prin sinucidere“. În Germania companiile de asigurări de accidente refuză să plătească pentru daunele indirecte cauzate de vaccinarea Corona. La fel şi în Franţa. Acolo, familia unui bunic care a murit în mod demonstrabil din cauza vaccinării împotriva Covid a dat în judecată compania de asigurări de viaţă după ce aceasta a refuzat să plătească, iar compania de asigurări a fost susţinută în instanţă. Decizia instanţei a fost justificată astfel: ,,Din punct de vedere juridic asumarea unui risc fatal trebuie considerată sinucidere deoarece inofensivitatea vaccinării nu a fost încă dovedită. Participarea voluntară la un experiment de vaccinare anti-Covid este pe propriul risc. Efectele secundare (în acest caz moartea) au fost acceptate. Dacă potrivit instanţei participarea voluntară la această vaccinare experimentală este considerată sinucidere ce ar fi o vaccinare obligatorie impusă de stat?“

Numărul deceselor continuă să crească 

Profesorul din Edinburgh  Richard Ennos arată că datele oficiale pentru 2021 şi 2022 oferă dovezi  puternice privind relaţia directă dintre vaccinuri (serurile experimentale) şi numărul  de decese în exces.

  •  Dr. Geanina Hagimă explică  ,,Decesele excesive“: Cifrele aduc adevărul la lumină. Autorităţile nu le ,,văd“ însă românii şi nu numai  se trezesc“.
  •   Un studiu recent din Olanda dezvăluie legătura dintre rata mare a vaccinărilor şi rata ridicată a mortalităţii.
  •  Avocatul Gheorghe Piperea: ,,Procese pentru morţile subite. Dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporală a administraţiei unui vaccin iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morţii inexplicabile atunci cauza este vaccinul“
  • Fără precedent: 14 medici tineri canadieni au murit în ultimele 9 luni la scurt timp după ce s-au vaccinat.
  •  Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: ,,Am găsit ţesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Aşa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer“.
  • Studii care arată asocierea între vaccinurile anti- covid şi leziunile pulmonare, unul dintre efectele adverse grave, ca fiind  posibila cauză a morţii subite a baschetbalistei Alessia Maria Raiciun chiar în ziua când împlinea 18 ani.
  • Dovezile ascunse: vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv avorturi şi malformaţii.
  •   Rafila ne informează: ,,Mai distrugem opt milioane de doze de ,,vaccinuri“. Sunt costuri de sute de milioane de euro“
  •  Timeea, 21 de ani, însărcinată în trei luni, tromboză venoasă, a murit cu zile la Spitalul de Neurochirurgie Cluj. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Tromboza venoasă se numără între efectele vaccinării Covid potrivit unui Studiu Lancet.
  • Peste 900 de sportivi de performanţă au decedat pe stadioane şi în plină competiţie sportivă în întreaga lume. Au căzut seceraţi de sindromul ,,morţii subite“
  • Nu trebuie uitate ,,afacerile“ cu cele 120 de milioane de doze de vaccin comandate de Cîţu şi USR. Nu trebuie uite presiunile imense făcute pentru vaccinarea  în masă. Nu trebuie uitată ,,brigada vaccine“ care a  condamnat oamenii la otrăvire. Morţile subite care au survenit ulterior, cazurile de îmbolnăviri inexplicabile,   toate acestea stau mărturie, sunt dovezi.
  •   Profesor Dr. Vasile Gionea, membru de onoare al Academiei Române: ,,Pentru toate acestea, judecata istoriei va veni oricum. Dar  până atunci  trebuie să-i judece justiţia“.

(Florin Gherasim, membru al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată şi Împotriva Îmbătrânirii, preşedinte pentru România al A.S.I.M.I.A., specialist în recuperare medical).

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ce să spun,toți acești criminali trebuie pedepsiți cu închisoare pe viață,dar vaccinați cu serul morți. Să vadă ce înseamnă minciuna,pe deoparte sicum au murit oamenii cu zile nu mai spun de suferințele și durerile sufletești ale rudelor.Este o crima abominabile făcută intenționat „vezi doamna n am înmulțit am ajuns la8 miliarde și trebuie saredjcem din populația globală .Trebuie judecați tot la Nurinberg ca în finalul războiului mondial îl toate televiziunile și pedepsiți nu cu moartea ,ci pe viață plus injectați și ei cu serul morți cit au suferit cei care au murit.Globalismul trebuie distrus sunt cei mai periculoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here