La complexul Brambura Park de pe Valea Avrigului va fi spectacol pe 9 septembrie 2022, începând cu ora 19.00. Complexul turistic deschis în vara acestui an va fi următoarea oprire a turneului național Direcția 5. Seara va fi întreținută și de Armonia Group și Victor Hoajă

,,Brambura Park, provocarea distracției din acest an, intră în toamnă cu un concert de zile mari! Direcția 5 cântă live – pentru voi vineri, 9 septembrie! Te așteptăm în cel mai cel parc de distracții dintre toate să te bucuri de muzică super, în aer liber și curat de munte, la un pas de o casă întoarsă! Petrecerea va continua până târziu în noapte, fiindcă super-concertul Direcția 5 va fi urmat de un after party cu Armonia Group”, anunță reprezentanții complexului.

Brambura Park este cea mai nouă atracție de pe Valea Avrigului. Pe lângă Casa Întoarsă, care este atracția principală, vizitatorii găsesc la Brambura Park spații de joacă, un restaurant cu terasă și o mică grădină zoologică. Brambura Park este o investiție privată.   Parcul se află pe Valea Avrigului, la poalele Munților Făgăraș, la o distanță de 30 km de Sibiu și 15 km de Porumbacu de Sus unde se află Castelul de Lut și Povestea Calendarului. Casa întoarsă parcă e căzută din cer, are acoperișul înfipt în pământ, iar podeaua și mobila sunt pe tavan, toate sfidând gravitația.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here