Un spectacol inedit, concertul  ,,Corbul“, a avut loc pe scena Casei de Cultură Făgăraș luni, 5 septembrie a.c., începând cu ora 19.00.  Sergiu Boldor la voce, vioară și caval, Cristi Cioloca la chitară, Alexandru Grigoriță la chitară bas și Ionuț Ciulei la tobe au purtat audiența într-o lume aparte, magică, în care ielele se împletesc cu îngerii și demonii laolaltă, raiul și iadul devin două părți ale aceleiași oglinzi iar corbul, pasărea ancestrală, ne poartă din Levant spre Apus, goticul se împletește cu inflexiunile orientale creionând o adevărată capodoperă. Păcat că publicul nu a fost numeros, făgărășenii fiind prezenți mai mult pe rețelele de socializare decât în teren.

  • ,,Este un proiect cultural în care ne plac foarte mult contrastele, de aceea am și ales acest nume, ,,Corbul”, pentru că simbolul de corb poate reprezenta o parte negativă și pozitivă, prin contraste. Asta este tematica conceptului spectacolelor noastre, ne place să ne jucăm. Suntem iubitori ai mai multor genuri muzicale și avem mai multe influențe: folclor, jazz, blues, muzică electronică, rock și grohăieli” spune Sergiu Boldor, liderul trupei, referindu-se la influențele folclorice, de blues-rock, jazz , de la hard-rock la death-metal.

,,Corbul“ este un proiect original, care trebuie văzut de toți iubitorii de cultură în general, și cei ai muzicii de calitate în mod special. Membrii trupei ,,Corbul” sunt muzicieni cu studii solide la bază. Cristi Cioloca a studiat în Anglia, Alexandru Grigoriță are   Conservatorul de la Cluj și este dirijor,  iar Ionuț Ciulei a studiat la Roma, după cum spune Sergiu Boldor, liderul trupei ,,Corbul”. (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here