Două accidente rutiere s-au petrecut vineri, 9 septembrie a.c. pe DN1, unul la Perșani, iar altul între Șercaia și Mândra.

  •  Accidentul de la Perșani a avut loc la ora 15.15 și s-a soldat cu 2 victime. ,,Anunțul despre producerea accidentului a fost făcut chiar de unul din inspectorii de prevenire de la ISU Brasov, care alături de un alt coleg se deplasau către o misiune de control. La fata locului s-au deplasat o autospecială cu apă si spumă și un echipaj SMURD si o ambulanța SAJ. Până la sosirea fortelor de intervenție la fața locului colegii noștri au asistat cele două persoane aflate în autoturism. Având în vedere că una dintre victime acuza dureri la spate și  la coloană, ei au examinat victim. După sosirea echipajelor la locul producerii accidentului, celor două victime li s-a acordat asistenta medicală necesară, iar ulterior au fost transportate la spital“ comunică ISU Brașov.

  • Între Șercaia și Mândra s-a produs al doilea accident rutier, un microbuz în care se aflau 7 persoane s-a răsturnat. Adrian, subofiter la ISU Brasov, se îndrepta către localitatea Fagăraș într-o altă misiune, a ajutat persoanele să iasă din microbuz. Din fericire nu au existat victime, o singura persoană de sex feminin a suferit un atac de panică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here