Accident pe autostrada Sebeș – Sibiu în zona aeroportului. Un microbuz a lovit o autospecială care transporta marfă, pe autostrada A1, sensul de mers Sebeș – Sibiu. În urma impactului cel puțin o persoană a fost rănită, iar circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Sebeș-Sibiu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că un accident s-a produs vineri dimineața, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, la kilometrul 254, în zona localității Șura Mică din județul Sibiu.

Șoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului din cauza oboselii și a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Din primele cercetări se pare că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau doi pasageri, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Timiș ar fi adormit la volan, intrând în coliziune cu un microbuz transport marfă condus în fața sa de către o sibiancă în vârstă de 47 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei în vârstă de 61 de ani, din județul Brașov, pasageră în primul microbuz, transportată la spital conștientă.

“La fața locului, echipajele medicale au evaluat și au stabilizat toate cele 4 persoane conștiente, autoevacuate, implicate în accident. O persoană a fost transportată la UPU Sibiu: o femeie în vârstă de 61 de ani conștientă cu traumatism toracic. Celelalte 3 persoane au refuzat transportul la spital”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Toate cele trei persoane implicate, cei doi șoferi și pasagerul rănit, sunt evaluate medical la fața locului. Traficul se desfășoară pe banda de urgență, benzile 1 și 2 fiind blocate pe sensul Sebeș – Sibiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here