Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au realizat joi, 15 septembrie a.c., o acţiune complexă în Braşov, în urma căreia 7 bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce ar fi tranzacţionat 2.500 de comprimate de ecstasy, în schimbul a 62.500 de lei.

  • Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a 7 persoane, într-un dosar de trafic ilicit de droguri de mare risc”, au transmis într-un comunicat  Poliţia Română şi DIICOT.

În urma acțiunii au fost imobilizate, pentru cercetări, 4 autoturisme, care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

  • ,,Din cercetări a reieşit că, în perioada august-septembrie 2022, trei dintre bărbaţi ar fi comercializat droguri de mare risc consumatorilor din Bucureşti, Prahova şi Braşov, iar ceilalţi 4 bărbaţi ar fi intermediat relaţia cu cei care consumă şi ar fi asigurat locaţiile unde s-ar fi efectuat tranzacţia”, se mai arată în comunicat.

Anterior desfăşurării operaţiunii, a fost executată o acţiune, în cadrul căreia au fost capturate 150 de comprimate de ecstasy.   În urma probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii şi au fost formulate propuneri de arestare preventivă faţă de 6 bărbaţi, iar pentru altul s-a dispus controlul judiciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here