Centrul Militar Judeţean Braşov anunță recrutare de personal atât din sursă internă, dar și externă. Sunt puse la dispoziție 75 de locuri pentru garnizoanele de la Făgăraș, Cincu, Predeal, Râșnov și Brașov care pot fi ocupate de tineri de la 18 ani până la 45 de ani, atât băieți cât și fete. Înscrierile se pot face până la data de 24 octombrie 2022. ,,Ca să se înscrie, în primă fază vor trebui să se prezinte la sediul Biroului Informare-Recrutare din Braşov, strada Lungă 231, în incinta Centrului Militar Judeţean Braşov, cu actul de identitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Cerntrului Militar Judeţean Braşov, locotenent-colonel Adrian Florea.  Repartizarea candidaţilor pe unităţi militare, arme/servicii/specialităţi militare va avea loc în perioada 7-8 decembrie. Prezentarea candidaţilor fără stagiu militar, în centrele de instrucţie, se va face în data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023. Condițiile minime sunt:

  • cetăţenie română şi domiciliul stabil în România;
  •  vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
  •  absolvirea a minim 10 clase;
  •  să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C numai pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”:

– Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.
Informaţii complete şi consiliere se pot obţine la Biroului Informare Recrutare Braşov, la telefon 0268 510 468, 0268 510 466 (centrala)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here