Dacă ai fost amendat în pandemie  pentru că nu ai completat formularul digital de intrare în țară (PLF), îți poți recupera banii. Senatorul de Țara Făgărașului, av. Marius Toanchină, explică modul în care îți poți recupera banii plătiți ilegal.

  • ,,S-a stabilit procedura de restituire a banilor pentru românii amendați în pandemie  pentru necompletarea formularului digital de intrare în țară (PLF). Normele de aplicare a Legii nr. 257/2022, pe care am inițiat-o alături de colegii parlamentari din PSD, privind anularea amenzilor aplicate pentru necompletarea formularului PLF la trecerea frontierei, au fost stabilite prin Ordin al ministrului Dezvoltării, publicat în Monitorul Oficial, în 16 august 2022.  Cererea pentru restituirea banilor se depune la organul fiscal local din localitatea în care solicitantul are domiciliul, până în 16 noiembrie 2022. Amenzile neachitate până la data intrării în vigoare a Legii nr. 257/2022 se anulează și se scad din evidențele organelor de executare“ explică senatorul Marius Toanchină.

 

1 COMENTARIU

  1. Când am fost amendat că așa a vrut tovarășul polițist,nu am făcut cerere…..acum pentru restituirea sumei oprită ilegal,trebuie să facem cerere, …….în țara asta decăzută…..căcații scriu,în loc să pută….Joacă alba-neagra……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here