Un concurs de pescuit va fi organizat sâmbătă, 8 octombrie a.c., pe Olt, în zona barajului de la Olteț. Concursul intitulat ,,Give Me 5“ este organizat de AVPS Făgăraș, grupa de pescuit Victoria coordonată de Stînea Timotei.

  • ,,Era o tradiție a grupei de la Victoria de a organiza acest concurs de pescuit. A fost o întrerupere pe perioada pandemiei, dar acum vrem să reluăm vechiul obicei. Ne vom întâlni pe baltă la ora 7.30 când va începe concursul. Pot participa pescarii de toate vârstele, dar să fie membri ai AVPS Făgăraș. Ne-am pregătit cu cupe, diplome și medalii. Cei mai buni și norocoși competitori vor fi recompensați cu articole de pescuit. Concursul este organizat sub patronajul AVPS Făgăraș și cu sprijinul Asociaiei Maranata“ a declarat Timotei Stînea.
  •   ,,Se pot înscrie în concurs membrii pescari care au vizate carnetele de pescuit la AVPS Făgăraș pe anul 2022. Va fi organizată competiția pe categorii de vârstă, copii, adulți și seniori. Departajarea se va face în funcție de numărul de pești prinși și de cantitate. 1 punct înseamnă 1g, la peștele prins. Cei mai buni vor fi recompensați“ a explicat Sorin Șuler, directorul executiv de la AVPS Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here