FOTO: ziare.com

Kira Hagi, fiica de 26 de ani a lui Gheorghe Hagi, face un rol impresionant în filmul despre viața și iubirile lui George Enescu.

Kira, care este deja un nume cunoscut în actoria românească, o portretizează pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial.

„Film Enescu- Geniul și Prințesa“ a fost regizat de regizorul Toma Enache, care și-a pus amprenta și pe pelicula „Între Chin și Amin”, film care a avut premiera de gală la Casa de cultură din Arpașul de Jos, eveniment organizat de Monitorul de Făgăraș.

După Martha Bibescu, Kira Hagi a descoperit și investigat cu această ocazie o altă femeie emblematică a perioadei interbelice.

Născută pe 27 martie 1996, Kira Hagi a absolvit Academia de Film din New York, secţia Actorie, debutând în scurtmetrajul „Bucureşti, te iubesc!” în anul 2014.

 

Citește mai multe despre evenimentul organizat de Moitorul de Făgăraș la Arpașul de Jos

,,Între Chin şi Amin”, un film de Toma Enache. Premieră de gală organizată de Monitorul de Făgăraş la Casa de Cultură Arpaşul de Jos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here