FOTO: twitter

Un singur bilet, vândut în California, a avut toate numerele câştigătoare extrase la tragerea Powerball din Statele Unite. Iar acesta s-a vândut în Altadena, la magazinul unui lanţ de benzinării Joe’s Service Center, scrie spotmedia.com.

Joseph Chahayed a declarat că îi place să vândă bilete de loterie. Și o să-i placă și mai mult să facă asta după ce a primit un bonus de un milion de dolari pentru că a vândut biletul cu cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, 2,04 miliarde de dolari, relatează BBC.

Chahayed are zece copii și a emigrat din Siria în Statele Unite în anii ’80. Este bucuros pentru bonusul de un milion de dolari, dar, cu toate acestea, va continua să vină în fiecare dimineață, la ora 6:00, la benzinărie.

Cât despre planurile lui, spune că va folosi banii pentru a-și ajuta copiii. „Fiul meu așteaptă un copil, peste două luni, suntem tare bucuroși!”, a spus bărbatul pentru CBS, adăugând: „Tot ce fac e să muncesc din greu, șapte zile din șapte.”

Norocosul care a cumpărat biletul din magazinul benzinăriei lui Joseph Chahayed a nimerit toate cele şase numere extrase marți, la tragerea Poweball. Şansele de a le ghici erau de 1 la 292,2 milioane. Spre comparaţie, probabilitatea de a fi lovit de fulger este de una la un milion, potrivit oficialilor americani din domeniul sănătăţii, mai scrie spotmedia.com.

Un bilet simplu la loteria Powerball costă 2 dolari, iar câștigătorii au două opţiuni: fie să încaseze toţi banii o dată, dar suma primită va fi de 997 milioane de dolari, întrucât se aplică o taxă, fie să-i primească în rate anuale eşalonate, timp de 30 de ani, caz în care suma totală rămâne întreagă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here