Încă patru familii   din cartierul Combinat din Făgăraș au rămas fără locuințe după ce un incendiu  a mistuit  imobilul. Incendiul a izbucnit luni, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 12.30, la baraca de pe strada Clorului, nr. 1. Pompierii au ajuns la fața locului cu 2 autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD. A ars acoperișul clădirii, iar interioarele camerelor au fost distruse. Imobilul aparține Primăiei Făgăraș, iar familiile plătesc chirie pentru locuințele respective.

  • ,,Focul a fost lichidat într-o oră. Nu se cunosc cauzele incendiului. Nu sunt victime omenești, dar sunt pagube materiale“ a spus șeful Detașamentului de Pompieri Făgăraș.
  • ,,A luat foc de la sobă. Un vecin m-a anunțat că s-a aprins acoperișul, atunci am sunat la pompieri.  Nu știu unde vom locui, toată casa este distrusă. Părinții mei sunt bolnavi amândoi, mama face dializă, tata este paralizat. Locuim aici 10 persoane. A ars tot, nimic nu a rămas, nu știu ce vom face. Sunt aici și nepoții mei, cei 4 copii ai surorii mele, cel mai mare are 8 ani“ a spus Florin Lazăr de 21 de ani.
  • ,,Am rămas fără locuință și noi. Avem 4 copii, cel mai mare de 9 ani și cel mai mic de 3 ani, și noi, părinții.  Nu știu ce vom face, s-a distrus tot. Să ne ajute Primăria Făgăraș, suntem în chirie. M-am împrumutat la bancă să ne amenajăm această locuință. Nici bine n-am gătat și a luat foc. Au ars în acest incendiu 4 locuințe“ a spus  Fițan Maria de 51 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here