Împodobirea orașului pentru sărbătorile de iarnă au început la Victoria. Vor fi amenajate două parcuri, cel din centrul urbei și cel din spatele casei de cultură, așa cum explică primarul Camelia Bertea.

  • ,,Vrem  să reușim să facem ceva frumos, dar cu cheltuieli minime. Avem multe surprize pentru voi și sunt convinsă că veți fi încântați de ceea ce pregătim“ susține primarul din Victoria.

Numai că unele instalații montate în copacii din parcuri au fost rupte și aruncate la containerul de gunoi.

  • ,,Acest tip de manifestări  au ca rezultat distrugerea muncii noastre și a unor bunuri plătite din bani publici. Aceste instalații sunt unele de calitate, tocmai pentru a le folosi cât mai mult timp și a nu fi nevoiți să cumpărăm altele în fiecare an. Vreau să atrag din nou atenția că în oraș   avem camere de luat vederi, cu ajutorul cărora îi vom identifica pe cei care cred că se pot distra bătându-și joc de munca și de banii noștri.   Orice bun public trebuie păstrat, protejat și utilizat așa cum se cuvine. Doar așa putem avea un oraș îngrijit, un oraș decorat frumos de sărbători, un oraș de care să ne bucurăm cu toții în fiecare zi“ este de părere primarul din Victoria.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here