Sala de lectură a Casei de Cultură din Victoria a fost gazda unui recital oferit de elevii din Victoria miercuri, 23 noiembrie a.c. Este vorba despre un eveniment artistic din seria celor oferite de ,,Clubul de Cult-Iubire” inițiat la Victoria de profesoara Codrina Anghel. Un grup artistic alcătuit din elevi ai Liceului Teoretic ,,I.C. Drăgușanu” și ai Colegiului Tehnic ,,Al. Bărbat” au ținut să încheie sezonul de toamnă cu un recital muzical și instrumental. S-au cântat piese îndrăgite de muzică ușoară din repertoriul românesc, dar nu au lipsit nici piesele de muzică populară, prelucrări și colaje instrumentale.

  • ,,Întâlnirea lunii noiembrie din cadrul clubului de ,,Cult-Iubire” i-au avut în prim plan de această dată pe copiii și elevii grupului vocal-instrumental ,,Peregrinul transilvan”, grup coordonat de profesorii Marius Lupu și Ștefan Botoran, care ne-au umplut sufletele de bucurie și de căldură” a spus Codrina Anghel.

Evenimentul a fost organizat de Colegiul Tehnic ,,Al. Bărbat” în colaborare cu Casa de Cultură din Victoria și a început la ora 17.00. Următorul eveniment este programat în luna decembrie, urmând ca anul viitor să debuteze, la Victoria,  festivalul Evadart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here