Nu credeam că în atribuțiile unui primar, grosolăniile, ipocrizia, jignirile și ofensele ar putea să ocupe un loc de cinste.
Felul în care s-a comportat în ședința de aseară (24 noiembrie 2022) cel ce poartă titulatura de primar al Făgărașului, reprezintă o jignire la adresa a mii de făgărășeni, oameni simpli, educați, tăcuți.
Lovind cu tăișul limbii ascuțite de orgoliu și din veninul ce-i scapă din rărunchi, primarul demonstreză cine este el cu adevărat…..
A început să cadă masca de pe călărețul care a descins pe un cal alb, din Drăguș……După aproape 7 ani !
În ședința de aseară, Sucaciu a lovit în toți cei care nu împărtășesc aceleași idei cu el. În toți care nu sunt supușii lui !
În toți pe care i-ar vrea el mai slabi și subordonați.
Dar de fapt el nu lovește în consilieri. Lovește în oameni !
Chiar nu aveți scrupule, domnule Sucaciu ?
Dacă cei 7 ani de acasă nu v-au fost de ajuns sau dacă nu îndrăznea nimeni să vă spună, o fac eu, deși știu că nu veți pricepe și veți distribui goarne către cei pe care i-ați pus ”să latre”, într-o sală ce ar trebui să fie doar de cultură.
Modul în care vă comportați e o rușine pentru funcția care ar trebui să vă onoreze…..
Este sub demnitatea funcției de primar de municipiu !
Că loviți în unul ca mine, aș putea să admit că e bărbătește și ar trebui să îmi asum că am intrat într-un ring cu lupte din lumea junglei !
Dar nu mi-am închipuit că puteți coborî atât de jos să hăituiți niște femei trimise de cetățenii acestui oraș, prin votul lor, în Consiliul Local !
  • Doamna Iuliana Leabu (PNL) e profesor.
  • Doamna Corina Polmolea (PSD) e economist.
  • Doamna Adina Dobre(PNL) tot economist.
Loviți în femei dar și în ceilalți consilieri care votează cu conștiința lor, din dorința de a respecta legi, nu de a se supune unor atitudini de vătaf.
  • Dl Iohannes Klein (FDGR) este preot.
  • Dl Dan Dionisie Gavrilă (PNL) e medic.
  • Dl. Aurel Ludu (PSD) e economist .
Vă întrebați seara sau dimineața, când vă priviți în oglindă, dacă acționați rațional ?
Dacă vă ridicați sau nu la demnitatea pe care o conferă poziția de primar?
Faptul că asmuțiți săptămânal niște cetățeni asupra noastră, în fiecare joi la ora 18.00, nu face decât să adâncească mocirla în care începeți să mergeți și în care veți cădea cândva de pe calul cel alb.
Cu stimă pentru făgărășeni, Cu îngrijorare pentru Făgăraș
Cu lehamite pentru actualul primar,
Lucian Cupu,
consilier local PNL
25 noiembrie 2022
Trimit această scrisoare spre publicare redacțiilor tuturor ziarelor și trusturilor de presă din Făgăraș, în speranța că și din acele birouri se vede adevărul gol goluț și masca ce stă să cadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here