Un grup de copii patineaza pe gheata, in Bucuresti, miercuri, 13 decembrie 2006. Azi a fost inaugurat patinoarul artificial mobil "Ice Park", din Parcul Unirii. ANDREEA BALAUREA / MEDIAFAX FOTO

Foto: Camelia Bertea- facebook

Sunt ultimele pregătiri pentru pregătirea orașului Victoria de sărbători. Așa cum anunță Camelia Bertea, primarul orașului, aprinderea luminițelor este programată de Ziua Națională a României, 1 Decembrie.

  • ,,Joi, 1 decembrie, la ora 17:30, în parcul din spatele Casei de Cultură, aștept să petrecem împreună o seară de început de iarnă într-un decor de poveste, cu un vin fiert pentru noi, adulții, și un ceai pentru copii, cu voie bună și cu surprize muzicale atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Dacă vremea e bună, vom sta în parc, iar dacă plouă, vom merge în interiorul Casei de cultură“ a spus primarul Camelia  Bertea, invitând localnicii la eveniment.

Patinoar la Victoria

După succesul de anul trecut în rândul celor mici, dar și al adulților, în Victoria va fi amplasat și în această iarnă un patinoar. La propunerea primarului, plenul CL Victoria a aprobat achiziționarea unui patinoar care va fi montat în oraș. Acesta va fi deschis săptămâna viitoare.

  • ,,Vom avea sărbători magice anul acesta la Victoria. Așa cum am promis, în Victoria nu se mai taie niciun brad de Crăciun, ci se împodobesc brazii existenți în parcuri. De asemenea, instalațiile pe care le folosim sunt unele economice, de tip led, și nu vor mai funcționa toată noaptea, ci doar în intervalul 17:30-23:00“ spune primarul orașului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here