Carambol cu trei mașini s-a petrecut duminică seară, 4 decembrie a.c.,   la Hula Bradului, pe DN1.  Trei persoane au decedat și alte două au fost rănite grav.

  • Duminică seara, în jurul orei 20.45, pe Drumul Național 1, la kilometrul 293 +500 de metri, pe Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulație soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două. În accident au fost implicate trei autoturisme, în prezent desfășurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șase persoane au fost implicate accidentul rutier de pe Hula Bradului. Echipajele SMURD au resuscitat două persoane, un bărbat și o femeie, însă din nefericire în ciuda eforturilor salvatorilor, acestea nu au răspuns manevrelor, fiind declarate decedate. O a treia victimă, o femeie, este inconștientă și intubată, aceasta fiind transportată la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu. Echipajul de la Ambulanță a transportat la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu două persoane. O tânără în vârstă de 20 de ani, cetățean străin, a fost transportată în stop cardio-respirator. Din păcate, tânăra a fost declarată decedată la la UPU Sibiu, iar un bărbat în vârstă de 62 de ani a suferit un traumatism cranio-facial, fiind de asemenea transportat la spital. O altă persoană implicată în acest eveniment rutier a refuzat transportul la spital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here