Cetățenii din Victoria vor plăti, începând de anul viitor, mai mult pentru apa potabilă consumată. Tarifele la serviciile prestate de SC Victoria Parc Inustrial SRL vor fi majorate de la 1 ianuarie 2023.

  • ,,Tarifele pentru serviciile de apă-canal practicate la Victoria vor fi ajustate datorită evolutiei prețurilor în termeni reali și influenței inflației. ANRSC București a aprobat noile terife, iar decizia în cauză am prezentat-o în AGA, dar și Consiliului Local și Primăriei Victoria.  Tariful total se majoreaza cu 1,61 lei/mc, respectiv  crește de la 6,48 lei/mc cât este în prezent  la 8,09 lei/mc“ a declarat Marian Baciu, directorul SC Victoria Parc Industrial SRL.

Prin Decizia nr. 211 emisă la data de 25 noiembrie 2022 de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) București tarifele practicate de Victoria Parc Industrial SRL la apă și canalizare au fost majorate. Noile tarife se vor aplica începând cu data de 1 ianuarie 2023. Astfel, tariful de distribuție al apei va fi 3,39 lei fără TVA, iar pentru canalizare de 2,94 lei fără TVA.

  • ,,La facturare, prețul apei potabile se va determina având în vedere tariful de distribuție al apei potabile la care se adaugă prețul pentru apa potabilă produsă și transportată aprobat pentru SC Aromapa SRL Ucea“ se arată în art. 4 din Decizia ANRSC.

Astfel că prețul plătit de consumatori va fi pentru apă 4,89 lei/mc, iar pentru canalizare 3,20 lei/mc inclusiv  TVA, un total de 8,09 lei/mc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here