În perioada 25 noiembrie – 22 decembrie 2022, Asociația TUR ALPIN Făgăraș derulează campania ,,Camionul de Crăciun“ prin intermediul căruia, copiii din medii vulnerabile pot primi daruri în perioada sărbătorilor de iarnă.

  • ,,Ca în fiecare an, membrii asociației noastre s-au mobilizat, ghidați de motto-ul ,,De Crăciun fii mai bun“, pentru a aduce magia Crăciunului și în casele celor cu probleme și nevoi speciale. Astfel, strângem donații pentru  copiii și familiile din medii socio-economice vulnerabile. Ne place să aducem puțină lumină în sufletele și casele lor  cu prilejul sărbătorilor de iarnă și ne place să credem că putem face “diferența” prin puținul cu care venim în ajutor. Această acțiune a strâns laolaltă oameni cu suflet bun, care au înțeles că sărbătorile au însemnătate atunci când binele se manifestă prin oameni, cu oameni, pentru oameni, iar satisfacția este pe măsură. Așa că ne-am îmbrăcat în haine de spriduși și așa vrem  să putem împlini dorințele neauzite“ a spus Marian Popa, președintele Asociației Tur Alpin Făgăraș.

Persoanele care doresc să se alăture campaniei sunt așteptate la  sediul Asociației  din Piața Republicii, nr. 18, unde pot lăsa donații: îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente.

  • ,,Pregătește o cutie cu alimente în valoare de 100 lei, împacheteaz-o frumos, lipește scrisoarea pe cutie și adu-o la sediul nostru. De asemenea, alături de această cutie poți dona hăinuțe și încălțăminte noi sau în stare bună, pe care le împachetezi, iar pe această cutie menționezi pentru ce categorii de vârste sunt destinate produsele. Așa că hai ajută-ne să dăruim bucurie şi lumină pentru un Crăciun mai bun. Împreună cu cei dragi poţi aduce bucurie în viaţa unor oameni nevoiaşi pregătind un cadou (sau mai multe), frumos împachetate astfel încât să ai şansa să alegi pentru cine este cadoul în funcţie de conţinut“ spun membrii asociației Tur Alpin.

Ce poți dona

  •  pentru copii: jucării, rechizite, cărţi de colorat, jocuri educative, haine, încălţăminte, produse de igienă personală, dulciuri
  •   pentru familii: alimente, haine, încălţăminte, produse de igienă, cărţi, aparatură electro- casnică
  • Se pot face donaţii în bani în contul Asociaţiei deschis la Banca Transilvania RO38RTRLRONCRT0399408501
  • Colectarea se face la sediul Asociaţiei pe str. Republici nr. 18 Făgăraș
  • Persoanele doritoare să ofere un mic sprijin acestei cauze pot cere relaţii la tel.              Marian:0762397718 sau    Oana:  0727448346  sau email: tur_alpin_fagaras@yahoo,com

Asociația TUR ALPIN FĂGARAŞ vă urează sărbători frumoase și vă îndeamnă să vă bucurați de această perioadă, să dăruiți din inimă și să duceți lumină și căldură în case fără speranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here