Primăria Victoria a pregătit pentru toți copiii din oraș  880 de pachete-cadou. În fiecare an,  administrația publică locală s-a gândit la copiii urbei și le-a oferit o serie de surprize în preajma sărbătorilor de iarnă.
  • ,,Avem pregătit pachete-cadou pentru toți copiii din oraș,  de la grădiniță, până la clasa a opta, inclusiv la Şcola specială. Iar pentru copiii cu dizabilități și cu situație materială precară, prietenii noștri de la organizația Liebe im Karton mai pregătesc un rând de cadouri speciale. Cu prilejul împărțirii pachetelor  am avut parte de o surpriză care m-a emoționat foarte tare. Carina, o fetiță de la Grădiniță, mi-a spus că sunt prietena ei și mi-a dăruit o coroniță de regină. Nimic nu se poate compara cu aceste gesturi spontane și autentice, pornite din sufletul curat al copiilor! Pentru mine, acesta este, cu siguranță, cel mai frumos cadou primit anul acesta de Crăciun“ a spus Camelia Bertea, primarul de la Victoria.

Spectacole de sărbători la Victoria, la Casa de Cultură
  •  Pe 27 decembrie, de Sfântul Ștefan, Filarmonica Brașov va susține un concert simfonic, începând cu ora 18:00.

  •  Pe 28 decembrie, cetățenii sunt invitați la teatru, la piesa Old love de Norm Foster, cu Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Adrian Păduraru, Ada Dumitru.

Ambele evenimente vor avea loc la Casa de Cultură din Victoria și vor fi oferite de Primăria Victoria și Consiliul Local, accesul fiind gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here