În fiecare an, comunităţile din Victoria şi Ucea aşteaptă cu drag şi se pregătesc de iarnă, o perioadă a anului în general aglomerată, încărcată cu sărbători de sezon. Anul acesta, Purolite, cel mai mare angajator din zonă, ajută la iluminarea sărbătorilor, la propriu. Purolite marchează acest sezon festiv prin donarea unor instalaţii de lumini de sărbători pentru oraşul Victoria şi sponsorizează, totodată, Caravana lui Moş Crăciun din Comuna Ucea, ce oferă cadouri şi pachete copiilor din zonă. Aceasta este doar una dintre numeroasele activităţi tradiţionale de care copiii comunităţii se vor bucura în acest an.

  • De sărbători, suntem la fel de entuziasmaţi ca toată lumea. Este un moment important în viaţa angajaţilor noştri şi a comunităţii noastre şi suntem onoraţi să putem contribui la bucuria tuturor în acest an”, a declarat David Papini, Director General Purolite.

Victoria şi-a aprins luminile de sărbătoare pe 1 decembrie şi acestea vor rămâne aprinse până în prima săptămână a anului viitor.

  • ,,Suntem bucuroşi că Purolite a răspuns din nou pozitiv la solicitarea noastră de a se implica şi a susţine financiar evenimentul din 1 decembrie, când am deschis sezonul sărbătorilor de iarnă, prin aprinderea luminiţelor din Târgul de Crăciun. Parcă niciodată oraşul nu a fost atât de frumos îmbrăcat în lumină şi voie bună!” – Camelia Bertea, primar Victoria.

Comunitatea din Ucea îşi începe sărbătorile cu ”Caravana lui Moş Crăciun” – o acţiune de înmânare a cadourilor dedicată copiilor din comunitate şi va continua cu diferite activităţi dedicate sărbătorilor de iarnă.

  • ,,Ne bucurăm că Purolite a ales să sprijine în mod consecvent diferite iniţiative sau evenimente din Comuna Ucea. De această dată este vorba despre ”Caravana lui Moş Crăciun” şi suntem recunoscători că mai mulţi copii din comunitatea noastră se vor bucura de cadouri, cu sprijinul Purolite” declară Adrian Grovu, primar Ucea.

Angajamentul Purolite faţă de comunitate este profund, organizaţia fiind fidelă misiunii şi valorilor sale corporative. Compania marchează sărbătorile cu propria petrecere de iarnă dedicată angajaţilor. Această tradiţie anuală este unul dintre multele momente din timpul anului în care Purolite îşi sărbătoreşte echipa, precum şi ambiţia continuă de a atinge excelenţa în producţie.

  • Sperăm că sărbătorile de iarnă vor încheia 2022 în cel mai frumos mod posibil şi ne vor aduce un an nou şi mai bun. Ne aşteptăm la lucruri deosebite în 2023”, a mai mărturisit David Papini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here