Primăria Făgăraș nu va oferi cetățenilor un spectacol în noaptea dintre ani  așa cum procedează alte municipii din țară.  Doar un foc de artificii cu durata de 8 minute   va fi organizat în fața casei de cultură. Pentru acest eveniment primăria a plătit la 22 decembrie a.c., firmei Future Sound Event SRL din Mândra 8.403,36 lei fără TVA respectiv 1.714,17 euro fără TVA. Nici de Crăciun, Primăria Făgăraș n-a oferit cetățenilor plătitori de taxe și impozite vreun aranjament special. Câteva luminițe și un brad au răsărit în centrul vechi al Făgărașului, unde a fost închisă circulația. În rest zona, pustie și mudară.  Au fost comune din Țara Făgărașului care au fost împodobite mult mai frumos decât Făgărașul. Lăudabil a fost și orașul Victoria care a oferit cetățenilor, pe lângă ornamente, un patinoar și evenimente culturale deosebite în perioada sărbătorilor de iarnă, iar de Revelion, un foc de artificii. Ignoranța și dezinteresul edilului de la Făgăraș pentru urbea pe care o conduce i-a determinat pe  cetățenii Făgărașului să se bucure de târgurile de iarnă din Brașov și Sibiu sau de spectacolele din Victoria.  Făgărășenii care vor să petreacă în stradă de Revelion vor bate din nou drumul la  Brașov sau la Sibiu. Aceste orașe,  frumos împodobite,   în noaptea dintre ani organizează spectacole pentru cetățeni.

Foto- Orașul Victoria

 

Irina Rimes, concert la Sibiu

Piața Mare din Sibiu găzduiește și în acest an nelipsitul spectacol de Revelion. Cu începere de la ora 21.00, sibienii și oaspeții orașului sunt așteptați să petreacă în centrul Sibiului alături de Irina Rimes, DOMINO și FunkyDrop. Artiștii vor urca pe scenă după cum urmează:

  • FunkyDrop, la ora 21.00
  • Domino, de la ora 21.45
  • Irina Rimes, la ora 23.00.

Programul de Revelion este organizat de Asociația Events for Tourism și cofinanțat de Primăria Sibiu prin ,,Agenda Culturală 2022” au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

Spectacol și foc de artificii la Brașov

Brașovul nu are o tradiție în sărbătorirea Revelionul în stradă cu artiști celebri care să cânte în Piața Sfatului.  Cu toate acestea, de ani buni „Punctul zero” al orașului este neîncăpător în noaptea dintre ani.

  • Vom avea spectacole în Piața Sfatului începând cu ora 20:30, o scenă care îi va primi pe DJ-ii locali, spectacol de lumini, toate acestea fiind transmise pe Kiss FM și pe Kiss TV, astfel că toată România va putea să petreacă alături de noi Revelionul din Piața Sfatului”, a anunțat Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului.

DJ-ul și producătorul muzical brașovean Paul Groove va deschide show-ul, la ora 20:30, urmat, o oră mai târziu, de DJ Cahul. De la 22:30, pe scena din Piața Sfatului va urca DJ Mentol, care va rămâne și în prima jumătate de oră a anului 2023. Host-ul show-ului din Piața Sfatului va fi MC-ul Ana Moga, de la Kiss FM Bucuresti, care este tot brașoveancă. Show-ul de artificii din acest an va dura 8 minute și se va desfășura concomitent în cinci locuri din oraș. Pe lângă Piața Sfatului (unde artificiile vor fi lansate de pe Turnul Alb), artificiile vor mai fi lansate de pe dealul Cetățuii (de asemenea, vizibil și din Piața Sfatului, dar și din restul Centrului Vechi), din Avantgarden (Strada Lebedei), parcul Tractorul și piațeta Uranus (piața Astra). În fiecare loc vor fi peste 2.000 de focuri de artificii, care vor acoperi durata celor opt minute.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here