Tinerii actori ai trupei Thalia coordonată de Ionuț Sas au avut prima reprezentație din 2023 la Căminul cultural din satul Rucăr, la invitația Cetei de feciori.  Spectacolul a fost  o incursiune în lumea minunată a lui Tudor Mușatescu prin piesa  ,,Garoafele lui Trandafir” pusă în scenă de tinerii actori în regia lui Ionuț Sas. Spectacolul, care a început la ora 19.00,  i-a  adus în fața publicului pe   Andrei Stanciu  în rolul lui Trandafir, pe  Vlad Pedestru, locotenentului Titi îndrăgostit de Gina, alte trei tinere talente, Aura Tărnăuceanu, Daniela Leluțiu și Ștefania Pică, le-au înterpretat pe  Madam Costeci,  pe Coana Caliopi și pe  Gina. Spectacolul a fost completat de participarea lui Constantin Dumitru Nicolae. Personajele marelui dramaturg au prins astfel viață, dar cum și-a îndeplinit fiecare rolul, merită să vedeți în  spectacolul pe care trupa Thalia îl va avea în perioada următoare.

  • ,,Este primul nostru spectacol din 2023 și în deplasare. Publicul de la Rucăr este unul minunat și îi mulțumim Cetei de feciori pentru invitație. Ne-am simțit foarte bine aici“ au spus tinerii actori.
  • ,,Ne-am distrat, ne-am descrețit frunțile cu această piesă a lui Tudor Mușatescu. Interpretarea rolurilor a fost de nota 10. Felicitări actorilor“ au spus tinerii din public.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here