Iată cei mai de succes baschetbaliști care au făcut istorie în România jucând pentru echipe din NBA și Liga Națională a României pana-n anul 2022 inclusiv. Acum poți încerca sa pariezi pe cele mai în voga echipe de baschet și meciuri la casele de pariuri baschet din țară.

In prezent, baschetul este unul din cel mai iubit și celebru sport național România. Pe langa sporturi precum fotbalul sau tenisul, acum avem difuzate live la casele de pariuri cele mai intrigante meciuri ale sezonului. Aici, jucătorii de noroc profesionisti sau incepatori pasionați de baschet pariuri România pot găsi cele mai bune ponturi pariuri baschet. Dorim să-ți prezentăm care sunt cei mai performanți sportivi români de la noi din tara. Toate informațiile pe care le vei citi mai jos pot fi folosite pentru a te ajuta sa-ti dezvolti cele mai bune strategii cand vrei sa joci la casele de pariuri baschet.

Datorită evoluției jocurilor de noroc de-a lungul timpului, cazinourile au sesizat o cerere foarte mare pentru dezvoltarea pariurilor sportive. Nici România nu s-a lăsat mai prejos, aducand cele mai bune meciuri în vizorul entuziastilor. Baschetul face parte din topul celor mai jucate sporturi la pariuri baschet din țară, împreuna cu fotbalul și tenisul. România cunoaste un număr mare de pariuri sportive din cauza celor mai talentați sportivi români pe care îi avem și multitudinii de meciuri transmise live.

Iata cativa baschetbalisti romani care au fost la un pas de NBA, care te pot ajuta sa iti orientezi strategia de pariere către meciurile cu potențial mare:

Gheorghe “Ghiță” Mureșan

Este cel mai renumit baschetbalist român care a jucat în NBA. El a făcut parte din echipa Washington Bullets si New Jersey Nets, unde și-a croit succesul atât global cât și național. Ghiță, în continuare a rămas pe marile ecrane ca activist si actor (avându-l coleg pe Billy Crystal în singurul lui film).

Constantin Popa

Nascut in Satu Mare a părăsit țara incercandu-si norocul în SUA, mai exact, urmand cursurile academiei militare de la Fork Union, Virginia, inainte de Universitatea Miami. În acest timp a făcut parte din echipa de baschet Miami Hurricanes, devenind unul din cei mai mari jucători din istoria echipei. Dupa 6 ani in NCAA,  L.A. Clippers (NBA) l-au clasat pe locul 53, iar Miami Tropics (USBL) locul 4, însă nu a mers mai departe continuandu-si cariera antrenand cateva sezoane echipa Indianapolis Greyhound. In anul 2001, Popa s-a retras din baschet.

Alexandru Olah

A plecat și el din țară pentru a-și urma cariera de baschetbalist. Patru ani a jucat pentru Northwestern Wildcats din Illinois, dupa care s-a intors in Europa, mai exact un sezon în Belgia cu echipa Belfius Mons-Hainaut. Acesta a revenit in tara la U Cluj, iar la scurt timp s-a transferat în echipa ZZ Leiden din Olanda. În prezent a revenit în România și joacă pentru liga națională.

Emanuel Căţe

Este liderul generatiei noi a baschetului românesc. Acest baschetbalist tanar, este unul dintre cei mai performanți jucatori romani, transferat din liga națională direct în liga ACB, castigand Campionatul European U20, Divizia B unde a primit distinctia de MVP. A participat la EuroBasket in 2017, a fost calificat la FIBA Basketball World Cup 2019, si a avut precalificari in FIBA EuroBasket 2021. In prezent, Cățe joacă pentru U BT Cluj Napoca din liga națională și echipa națională a României impreuna cu Patrick Richard si Nandor Kuti.

Vlad Moldoveanu

Este singurul român care a evoluat la nivel de Euroliga din ultimii zece ani cu procentaj de 54% la aruncările de trei puncte la cea mai importantă competiție din Europa. Are la activ 4 sezoane în EuroCup și 2 in Euroliga. A participat la campionate puternice din Europa precum cele din Italia, Franta, Liga VTB, Polonia, Turcia si Grecia. Acum, el reprezinta internațional echipa nationala de baschet a României. Ultima sa apariție este la CSO Voluntari si Dinamo București.

Acum ca ai văzut care sunt printre cei mai de succes sportivi români, poate te întrebi cum pot începe sa pariezi pe cele mai fierbinți meciuri avandu-i pe acești baschetbalisti profesioniști. Înainte de da iama la casele de pariuri baschet online, recomandarea noastra este sa-ti cauti operatorii licentiati ONJN. ONJN se asigura ca banii tai nu vor fi vulnerabili fraudelor și datele tale confidențiale vor rămâne în deplina siguranta.

Constantin Mazilescu, autorul și expertul nostru în acest domeniu, cu o experienta vasta de 28 ani în sporturi și baschet pariuri romania, sugerează sa folosesti ponturi pariuri baschet și informațiile site-ului Mighty Tips, unde vei găsi cele mai bune case de pariuri licentiate și alte detalii necesare de înscriere. Pentru a-ti usura munca, am sustras cateva din cele mai apreciate case de pariuri licentiate din țară:

  • Unibet
  • NetBet
  • SportingBet
  • Fortuna
  • Superbet
  • MaxBet
  • Betano

Cum sa pariezi pariuri baschet?

Poți opta sa pariezi pentru meciuri live din NBA sau Euroleague. Tot ce trebuie să faci este sa te inscrii pe o platforma licentiata dintre cele listate mai sus și după verificarea contului să intri în posesia bonusului de bun venit. Pentru a începe sa joci la pariuri baschet trebuie sa depui o suma în contul tău, alegand o modalitate de plata prin Mastercard, Visa sau Paysafecard. Dupa plata, te poți bucura în sfarsit de cele mai captivante pariuri sportive din secțiunea baschet. Alege miza, plasează biletul virtual pe unul din meciuri și voila.

Concluzie

Indiferent ca esti parior sportiv incepator sau profesionist, parierea la sporturile naționale implica mai mulți factori pe care să-i ai în vedere înainte de a începe parierea propriu-zisă. Ține cont de componența echipelor, atleti, accidentati, rezultate de acasă sau în deplasare, bilanțul câștigurilor versus pierderilor și alte statistici. Informeaza-te mereu înainte de a paria, pentru a-ti mari șansele de câștig și a anticipa succesul echipei tale de baschet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here