Foto: CSM Făgăraș

Echipa de handbal a CSM Făgăraș este  invitată în play-off-ul de promovare din Divizia A masculină în Liga Zimbrilor. Magnum Botoșani s-a retras în 2022 din campionat, iar în acest an  CSU Galați a anunțat federația că nu poate susține financiar participarea în mini-campionatul cu 8 echipe care va decide cele două promovate în Liga Zimbrilor.  De această situație beneficiază CSM Făgăraș  echipa cu cel mai bun punctaj de pe locul 3. În aceste condiții, la Play-Off-ul Promovare, care se va desfășura în perioada 5 februarie – 7 mai, vor participa Politehnica Iași, CSM Alexandria, CSM Reșița, ”U” Cluj-Napoca, CSM Făgăraș, CS Medgidia, CSU ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu și CSM Sighișoara. Cele opt echipe vor juca în sistem campionat, tur-retur, primele două clasate urmând să obțină dreptul de a evolua în viitoarea ediție a Ligii Zimbrilor.

  •   ,,Am reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni și avem programate câteva meciuri de pregătire în săptămânile viitoare, urmând ca pe 5 februarie să incepem campionatul cu o deplasare la Cluj. Avem o singură plecare din lot față de echipa cu care am început campionatul, a plecat Ciprian Vancea.   La începutul campionatului, obiectivul fixat de club era promovarea în Liga Zimbrilor.  Sportiv, echipa are valoare de prima ligă, însă nu trebuie să omitem că și celelalte echipe din play-off sunt f valoroase“ explică surse de la club.

Lotul CSM Făgăraș

Ivanov Radu, Ursu Cătălin, Florea Marian, Bogdan Dincă, Ioan Moga, Popa Justinian, Claudiu Manea, Ovidiu Pasere, Cotinghiu Mihai, Răzvan Mateoniu, Mihai Ganea, Tiberiu Constantinescu, Mihai Blaga, Manciu Daniel, Dragoș Stoica, Bodirnea Laurentiu, Cupu Darius, Murariu Alexandru.

  • Antrenor: Frățilă Eugen
  • Maseur: Cristina Popa

(Lucia BAKI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here